Futbolcular tesisten atılınca bavullarıyla kıraathaneye sığındı

Mardin’in en eski kulüplerinden olan Mardinspor futbolcularının, yönetimin konaklama tesisine ödeme yapmadığı gerekçesi ile tesisten atıldığı iddia edildi. Bölgesel Amatör Ligi'nde oynayan futbolcular bavullarıyla en yakın kıraathaneye sığınırken, Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, bugüne kadar elinden geleni yaptığını savundu.

Haberler 11.03.2018 - 12:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Futbolcular 3 kez tesisten atlrken sezon bandan bu yana hiç ödeme alamadklarn belirterek Mardinsporun hayatta kalmas için kulübe sahip çkacak bir yönetimin göreve gelmesi gerektiini belirtti.

Geçmi yllarda ligde birçok baarya imza atan Mardinspor, bu sezon futbolcularn iddialarna göre yönetimin, tesis olarak kulland otele ödeme yapmad gerekçesi ile dar atld.

Ayrca 2017-2018 bandan bu yana 8 teknik direktör deiimi ve yaklak 50ye yakn futbolcu ödeme yaplmad gerekçesi ile takm terk ettii belirtildi.

Otelden aldklar bavul ve çantalaryla çkan futbolcu ve teknik heyet en yakn kraathaneye snd.

Geçen sezon grubunda frtna estiren ve 3. Lige çkma frsatn ilk olarak Karaköprü Belediyespora ardndan Arsinspora penaltlarla kaybettii maçlardan kaçran krmz lacivertli kulüp imdiler de ise ekonomik skntlarla bouuyor.

Tesisten atlan ve eyalarn almak için tesise gelen takmn malzemecisi belediyeden getirildiini ve parasn alamadn ifade etti. Tesisten atlan takm yönetimi

Takm menajeri Mehmet Kayrm, Otelden çkarlma olay bamza gelen ilk olay deil, buradan üçüncü kez atlyoruz. lk ikisinde bir ekilde azda olsa bir para verildi ama uan 3 aydr otel paras ödenemiyor. Para ödenmedii için de otel sahibi de hakl olarak yeter artk diyerek bizleri dar çkard. Dardayz. Odalar boalttk. Biz bunu sezon bandan beri çekiyoruz. Bölgesel Amatör Ligde mücadele ediyoruz. Sezon banda tam kadro baladk ama uan 9 futbolcu kald. Biz sadan soldan Mardinli arkadalarla sahaya ancak 11 çkarabiliyoruz. Yani bir 12nci adammz yok. Mehmet Da ile bu konuda sürekli görüüyoruz. Destek alnmad için elimden bir ey gelmiyor diyor. Bize söylenen böyle diye konutu.

Futbolcu olarak elimizden geleni yaptk

Devre arasnda takma katldn söyleyen futbolculardan ükrü Suakler, Biz futbolcular olarak elimizden gelen her eyi tüm fedakarlyla yapyoruz. Ancak bunun karln maalesef ki yönetim baznda alamyoruz dedi.

8-10 bin lira alacam var

Kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediini dile getiren takm kalecisi Anl çelik, Takma ikinci yarda katldm. Takma katldm ancak maddiyat olarak bize verilen sözler yerine getirilmedi. Benim Kulüpten 8-10 bin lira kadar alacam var. Ama geldiimden itibaren paralarn verileceini söylediler ne yazk ki uana kadar 1 lira dahi alamadk. Burada 10 kii kaldk. mkanlarmzla bir eyler yaparak ligde tutunmaya çalyoruz diye konutu.

Gidip gelen futbolcuya hesap makinesi lazm

Kimin ne alaca deil, bakann ne yazdnn önemli olduunu belirten Genel Kaptan Mehmet Beir çamurda Mehmet Daa sormak lazm. Bana deil. Hesap kitab o yapyor, hem takm kaptan hem muhasebeci o. Futbolcularn demesi deil. Bu yl ki transferi hesaplamak için hesap makinesi lazm. Bu takm 1969 ylndan beri var olan bir takm, bu takmda yüzlerce futbolcu yetiti. Bugün neden bu haldeyiz bizde bilemiyoruz. Bir taraftan kulübe destek gelmediini söyleyenler var bir taraftan biz kulübe gerekli destei veriyoruz diyenler var eklinde konutu.

Benim gücümde bir yere kadar

Kulübün yaklak 600 bin lira borcu olduunu aktaran Mardinspor Kulüp Bakan Mehmet Da, Sezon bandan beri maddi ve manevi olarak baya sorunlar yaadk ama uana kadar destek anlamnda hiçbir yerden destek alamadk. Kulüp bakan olarak benimde gücüm bir yere kadar. Sezon banda gelen tüm futbolcularn paralarn ödedim. Devre arasnda bir ksm ayrld bir ksm kald. Ben skntlar çektim. Hiçbir yerden destek alamyoruz. Bu haftaki maç önemli. Zaten matematiksel olarak düeceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git