Futbolcular uyarıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de yönetim futbolculara acımadı. Yeşil kırmızılı beyazlı yönetim, ligin son sırasında yer alan ve TFF tarafından 12 puanı silinen Şanlıurfaspor ile sahasında golsüz berabere kalarak, büyük bir hayal kırıklığına neden olan futbolcuları sert bir şekilde uyararak, cezalandırdı.

Haberler 02.10.2019 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden, konuya ilikin bir açklama yapld. Kulüp Bakan metin Klavuz adna yaplan açklamada öyle denildi:

FUTBOLCULAR UYARILDI

Futbol takmmzn Amedspor adna, taraftarna ve gönüldalarna uygun takmsal mücadeleyi sahaya yanstmad bir gerçektir. Bu gerçeklikten hareketle, takmmzn daha disiplinsel boyuta ulamas için yönetimimiz tarafndan futbol takmmz sert bir ekilde uyarlm ve cezalandrma yoluna gidilmitir. Bu kapsamda futbolculara, iç saha malubiyeti, beraberlik, krmz kart ve disiplinsizlik cezalar iç disiplin yönetmenliine uygun olarak en ar cezai yaptrmlar uygulanmtr. Futbol a takmmzn sportif anlamda baars için yönetim olarak elimizden gelen emek ve her türlü çabann içerisinde olduumuzdan kimsenin üphesi olmamaldr. Amedsporumuzun bu zorlu sürecinde dayanma ve birlik duygusunun yükseltilmesi temel yaklam olmaldr. Hiç kimse Amedspordan üstün deildir. Amedspor, bir takmdan daha öte ve üstündedir.

Ana Sayfaya Git