Futbolcular yönetime maçta tepki gösterdi

Mersin'in TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcisi Tarsus İdmanyurdu'nun futbolcuları, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesi ile dün oynadıkları Fatih Karagümrük maçının ilk dakikasında hareketsiz kalarak yönetimi protesto etti.

Haberler 23.04.2019 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinin TFF 2nci Lig Krmz Gruptaki temsilcisi Tarsus dmanyurdunun futbolcular, alacaklarn tahsil edemedikleri gerekçesi ile dün oynadklar Fatih Karagümrük maçnn ilk dakikasnda hareketsiz kalarak yönetimi protesto etti.

TFF 2nci Lig Krmz Grup ekiplerinden Tarsus dmanyurdu, 32nci hafta mücadelesinde stanbul ekibi Fatih Karagümrükü konuk etti. Tarsus ehir Stadyumunda oynanan maçn balama düdüü ile birlikte orta yuvarlakta toplanan ev sahibi ekibin futbolcular, 2 milyon TLlik alacaklarn tahsil edemedikleri gerekçesi ile 1 dakika hareketsiz kalarak yönetimi protesto etti. Bu srada Fatih Karagümrüklü futbolcular da pas yaparak ev sahibi ekibin oyuna dönmesini bekledi. Tribündeki taraftarlarn alklayarak destek verdii Tarsus dmanyurdulu futbolcular daha protestolarna son verdi ve müsabaka normal seyriyle devam etti.

Ana Sayfaya Git