Futbol'da cereyan!

Dicle Elektrik çalışanları arasında kurumsal aidiyet bilincinin aşılanması ve çalışan personelin tanışıp kaynaşması amacıyla 15 Mart’ta ‘Dicle Kazansın’ sloganı ile başlayan halı saha futbol turnuvasında, hayli çekişmeli geçen gurup maçları tamamlandı.

Haberler 31.03.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm A.., Dicle Elektrik Perakende Sat A.. ve Dicle Elektrik Yatrm A.. sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman; Siirt ve rnak il müdürlüklerindeki departmanlarda görevli personeller, kurduklar futbol takmlar ile 15 gün boyunca kyasya mücadele ettiler. llerde yaplan gurup müsabakalarnn sonunda Siirtte Proje Tesis Yöneticilii, Batmanda Enerji Kayplar Yöneticilii, anlurfada Dicle Enerji Yatrm, Mardinde Enerji Kayplar Yöneticilii, rnakda DEPSA l Müdürlüü, Diyarbakrda Dicle Enerji Yatrm ve Genel Müdürlük gurubunda ise Müteri Teknik Hizmetleri Müdürlüü birinci olarak çeyrek finale adn yazdrd.

çeyrek ve Yar Finaller

çeyrek finalde Siirtte Proje Tesis Yöneticilii ile Batman Enerji Kayplar Yöneticilii, anlurfa Dicle Enerji Yatrm ile Mardin Enerji Kayplar Yöneticilii ve Diyarbakr Dicle Enerji Yatrm ile Genel Müdürlük Müteri Teknik Hizmetleri Müdürlüü ekipleri kar karya gelirken rnak DEPSA l Müdürlüü bay kalacak.

Yar finalde ise ilk 2 maçn galipleri karlarken, 3. maçn galibiyle bay olan rnak takm 2 Nisan Pazar günü kar karya gelecek.

çeyrek ve yar final maçlar Diyarbakrda oynanacak:

Final Maç 5 Nisanda

Bu müsabakalarn galipleri ise 5 Nisan çaramba günü oynanacak ve hayli çekimeli geçmesi beklenen final maçnda karlaacak. Final maç ile 15 Marttan bu yana büyük bir heyecan içerisinde devam eden Dicle Elektrik Hal Saha Futbol Turnuvasnn ampiyonu belirlenecek.

Ana Sayfaya Git