Futbolda milli mesai başlıyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri'nde Andorra ve Moldova ile yapacağı maçlar için yarın İstanbul'da toplanacak.

Haberler 02.09.2019 - 12:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2020 Avrupa Futbol ampiyonas (EURO 2020) Elemeleri H Grubunda 7 Eylülde stanbulda Andorra, 10 Eylülde de deplasmanda Moldova ile karlaacak A Milli Takm, hazrlklarna yarn balayacak.

Teknik direktör enol Güne yönetimindeki milliler, yarn saat 14.00te Rivadaki TFF Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde bir araya gelecek.

enol Güne, ayn gün saat 14.30da tesiste bulunan Orhan Saka Konferans Salonunda bir basn toplants düzenleyecek.

A Milliler, 5 Eylüle kadar çalmalarn Rivada yapacak. Ay-yldzl ekip, 7 Eylülde Vodafone Parkta yaplacak Andorra karlamas öncesi son antrenmann 6 Eylülde bu statta gerçekletirecek. Teknik direktör enol Güne ve aday kadrodan bir futbolcu, ayn gün stadyumda basn toplants düzenleyecek.

Türkiye-Andorra karlamas 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.45te balayacak. Maç TRT 1den canl yaymlanacak.

A Milli Takm, Moldova ile oynayaca karlama için 9 Eylülde Türk Hava Yollarna ait uçakla bakent Kiineve yolculuk edecek. Ayn gün A Milli Takm Teknik Direktörü enol Güne ile bir milli futbolcu Zimbru Stadnda basn toplants düzenleyecek. A Milli Takm, müsabaka öncesindeki son çalmasn bu statta yapacak.

Moldova-Türkiye karlamas 10 Eylül Sal günü saat 21.45te Zimbru Stadnda oynanacak. Mücadele TRT 1den canl yaymlanacak.

- Aday kadro

Teknik direktör enol Günein belirledii A Milli Takm aday kadrosunda u futbolcular yer alyor:

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Baakehir), Gökhan Akkan (çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uurcan çakr (Trabzonspor)

Savunma: Mehmet Zeki çelik (Lille), Nazm Sangare (Antalyaspor), çalar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Yldrm Mert çetin (Roma), Cengiz Umut Mera (Le Havre)

Orta saha: Emre Klnç (Demir Grup Sivasspor), Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Ouzhan Özyakup (Beikta), Emre Belözolu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), rfan Can Kahveci (Medipol Baakehir ), Okay Yokulu (Celta Vigo), Yunus Mall (Wolfsburg), Yusuf Yazc (Lille), Hakan çalhanolu (Milan)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçn (Beikta), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Ana Sayfaya Git