Futboldan men edilen Amedsporlu Mansur Çalar: Elimde jilet yoktu

Amedspor takım kaptanı Mansur Çalar, hakkındaki suçlamalara ve PFDK'nin 'ömür boyu karşılaşmalardan men' cezasına karşı kendini savundu.

Haberler 09.03.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdii ömür boyu karlamalardan men cezasna tepki gösteren Mansur çalara yapt açklamada kendini savundu. lk olarak önceki maçlarda ve maç öncesi yaadklarn anlatan Mansur çalar, tüm saldrlara ramen hiç bir arbedenin içinde yeralmadn söyledi:

MAç ÖNCES YÖNETCLERYLE BRLKTE BZ DÖVDÜLER

lk Sakarya maçna deinmek istiyorum. Orada oynadmz maçta o kadar provoke olaylar vard ki, biz bunlarn hiç birine karlk vermedik, veremeyiz de zaten. Maç bittikten sonra bize tünelde saldrlar oldu. Yöneticileriyle birlikte bizi dövdüler orada. Ve bunlar hiçbir yerde hiçbir kanalda gösterilmedi.

Benim konuma gelince, Sakaryasporla Amedde oynadmz maçta, böyle bir maçn çok sert olaca, agresif geçecei belliydi. Maçtan önce snmada Sakaryasporlu futbolcularla bir arbede yaand, ben o arbedenin içinde kesinlikle yokum. Maç balamadan krmz kartlar da oldu. O olaylarn içinde hiçbir ekilde yokum.

ONLAR BENM MESLEKTALARIM, ONLARA JLETLE NASIL HAREKET EDEBLRM

Sakaryasporlu futbolcularn ve A Haberin elinde jilet vard suçlamalarna kar kendini savunan Mansur çalar, futboldan men edilme kararnn tamamen hukuksuz bir karar olduunu söyledi:

Bana öyle söylendi; Futbolcular tarafndan hakeme söylenmi bende jilet varm. Onlar benim meslektam, birlikte futbol oynuyoruz, ben onlara nasl jiletle hareket edebilirim ki? Benim elimde olmas imkansz zaten. Futbolcular benden ikayetçi olduktan sonra ben karakola gidip ifade verdim. fademin ardndan da evime gittim. O gecenin akam sosyal medyada benim üzerimden linç kampanyas balatld A Spor ve TV 264, benim elimde bir ey olduunu iddia ediyorlar. Bir gün sonra savclk beni çararak ifademi ald. Kesinlikle elimde hiçbir ey yok, ispat yok. Buna ramen Futbol Federasyonu tarafndan men edildim. Tamamen hukuksuz bir karar. Ben, avukatlarm ve kulüp bakanmz gereken savunmamz yazacaz ve itiraz edeceiz.

Ana Sayfaya Git