Futsalda grup müsabakaları başladı

Diyarbakır’da 23 takımın katılımıyla Okullararası Gençler Futsal Grup müsabakaları başladı. Müsabakaların açılış seremonisi Seyrentepe spor salonunda yapıldı. Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Mehmet Demir'in de yer aldığı açılış seremonisine tüm takımlar katıldı.

Haberler 31.12.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdür Mehmet Demir, burada yapt konumada, kentin önemli spor müsabakalarna ev sahiplii yapmasnn mutluluunu yaadklarn belirtti. Demir, Bu tür organizasyonlarn Diyarbakrda yaplmas bizleri sevindiriyor. Kentimizin güzelliklerini ve misafirperverliini bu vesileyle gösteriyoruz dedi.

GRUP MÜSABAKALARI

Diyarbakrn çok önemli spor tesislerine sahip olduuna da deinen Demir, çok donanml ve birçok özellie sahip tesislerimiz var. çok amaçl spor tesislerimizde her türlü müsabakay rahatlkla düzenleyebiliriz. Bu nedenle tüm federasyonlarmzdan Diyarbakra spor organizasyonlarn artarak verilmesini bekliyoruz. Okullararas Gençler Futsal Grup müsabakalar vesilesiyle Diyarbakra gelen 11i kz toplam 23 takma ve 276 sporcumuza baarlar diliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git