Galatasaray alev alev...

Fenerbahçe yenilgisi Galatasaray Yönetimi ve Başkan Dursun Özbek'i bir kez daha ateş topunun içine attı.

Haberler 25.04.2017 - 07:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray sezonun son derbisini de hem de kendi sahasnda kaybederek, taraftarlarn büyük hayal krklna uratt. Sar Krmzl takm pazar günkü maç sonrasnda son 2 yl derbi galibiyeti alamadan kapam oldu. Ayrca bu sezon ligde ilk 4 srada yer alan takmlara ve Trabzonspora kar da maç kazanamadan sezonu tamamlam oldu.

Galatasarayn Fenerbahçe yenilgisi bakan Dursun Özbek üzerindeki camia ve taraftar basksn yeniden alevlendirdi. Sar Krmz kulüpte muhalif tüm isimler, bakan Özbekten olaanüstü seçim karar almasn istiyor. Sosyal medyada Dursun Özbekin istifas için pe pee hashtagler açlrken Sar Krmzl taraftarlarn öfke ve tepkisi görülmemi hakarete varan sertlikte.

Kulübe 80 milyon ahsi hesabndan para aktaran bakan Dursun Özbek ise bu zor günleri amak için sessiz kalmay yeliyor. Fenerbahçe maç sonrasnda kimseyle konumayan Dursun Özbek stadn tamamen boalmasnn ardndan Türk Telekoml Arenay kimseye görünmeden terkedebildi. Ayrca Dursun Özbek maçtan sonra valilikten yardm isteyerek, Florya Metin Oktay Tesislerine giden yollar kestirdi ve taraftarn tesis önüne gelerek protesto etmesini engellemi oldu.

TUDORUN KREDS BTT

Galatasarayda yönetim ayakta kalmak için çrpnrken bir yandan da teknik direktör gor Tudorun da hasabn kapamak amacnda. Sar Krmzl yönetimde gor Tudorun Galatasaray yönetecek arlkta ve tecrübede olmad görüü tamamen arlk kazanmy durumda. Gelecek sezona teknik adam seçimi için aratrmalar balad. ki ylda 5 teknik adam gönderen Dursun Özbek Yönetimi gelecek sezon için ismi ve kariyeri tartlmayacak bir teknik adama düünüyor. Ancak böyle bir teknik adamn maliyeti ve transfer isteklerini de karlamak ayr bir sorun olarak ortaya çkyor.

YNE TERM M?

Böyle zor bir dönemde Galatasaray ancak Fatih Terim toparlar görüü bakan Dursun Özbeki etkilemi durumda. Ne var ki yalanm kadroya karlk Galatasarayn transfer koularnn kstl olmas, Fatih Terimin de böyle zor koullarda gelmesini zorlatryor. Ayrca Terimin Milli Takmdaki yllk ücretini Galatasarayn verebilmesi zor gözüküyor. Fatih Terimin gelmesi durumunda bakan Dursun Özbekin kardei Mehmet Özbekin de Floryada kalmasnn imkansz olaca biliniyor.

TUDOR YÖNETM DNLED AMA YNE TUTMADI

Galatasarayn Hrvat teknik patronu gor Tudorun Sneijder ve Podolskiye scak bakmad herkesce biliniyordu. 15 gün önce Baakehir maçnda iki yldz birden yedek kulübesinde oturtan gor Tudor, bakan Özbek ile yapt görüme sonrasnda Podolski ve Sneijderi Fenerbahçe maçnda sahaya sürdü. Ancak iki yldzn da Fenerbahçe savunmas karsnda pek varlk gösterememesi Tudoru hakl çkard. Hrvat teknik adamn kalan haftalarda Sneijder ve Podolskiyi, De Jonk gibi kulübede oturtmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git