Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Haberler 17.12.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Florya Metin Oktay Tesislerindeki antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim, oyuncular ile yaklak iki saat süren ve genel konularn da üzerinde durulduu bir görüntülü analiz toplants yapt.

Antrenman snma hareketleri ile balad. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalmas gerçekletirildi. Antrenmann ana bölümünde snrl alanda dayanklla yönelik çift kale oyun oynand. Antrenman, souma hareketlerinin ardndan sona erdi.

SAKAT OYUNCULARDA SON DURUM

Yaplan tetkikler sonras tedavisine stanbulda devam edilmesine karar verilen Sacha Boey, günü salk ekibi tarafndan kendisi için hazrlanan program dahilinde geçirdi.

Demir Grup Sivasspor maçnda Fernando Muslera ile yaad çarpmann ardndan yaplan MR tetkikleri sonras sol dizinde darbeye bal kemik ve yumuak doku ödemi tespit edilen Christian Luyindamann tedavisine baland. Fernando Muslera, günü tedaviyle geçirdi.

Sol kask adale grubunda hissettii ar nedeniyle Sivasspor maçnda forma giyemeyen Marcaonun tedavisine devam edildi.

Sar-krmzl ekip, Baakehir FK maçnn hazrlklarn yarn saat 11.00de Florya Metin Oktay Tesislerinde gerçekletirecei antrenmanla sürdürecek.

Ana Sayfaya Git