Galatasaray-Bayern Münih karşılaşması Alman basınında

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Galatasaray'ın sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenildiği karşılaşma, Alman basınında geniş yer aldı.

Haberler 25.10.2023 - 11:51 Son Güncelleme : 25.10.2023 - 11:53

Kicker dergisi, Buz gibi Bayern İstanbulda üçüncü galibiyetini elde etti başlığıyla verdiği haberde, Bayern Münihin, zayıf oynadığı ve Galatasarayın birçok fırsatı kaçırdığı ilk yarıya rağmen İstanbulda 3-1lik başarıyı kutladığı ve böylelikle A Grubunda 3 galibiyetten sonra rahat bir şekilde lider olduğu ifade edildi.

Bild gazetesi ise İstanbulun ıslık cehenneminde geç gelen zafer başlığını kullanarak, Bayern Münihin grubu birinci sırada bitirmek için önemli bir galibiyet aldığı belirtildi.

Haberde, Bayern Münihin 1-0 öne geçtikten sonra taraftarların ıslık konserinin kırmızı-beyazlı takımın oyuncularını etkilediği ve maçta sadece Galatasarayın oynadığı aktarıldı.

İkinci yarıda Bayern Münihin yavaş yavaş uyandığının ifade edildiği haberde, Harry Kanein 73. dakikada attığı golle Alman ekibinin teknik direktörü Thomas Tucheli kurtardığı ve 6 dakikada sonra da Jamal Musialanın Bayern Münihin üçüncü golünü attığı kaydedildi.

Spiegel dergisi de Bayern İstanbulda sendeledi, ancak daha sonra 3 puanı güçlükle elde etti başlığını kullandı.

Haberde, Bayern Münihin Galatasaray karşısında ilk yarıda öne geçtiği ancak sonra neredeyse gafil avlandığı belirtilerek, sonunda ev sahibi ekibin enerjisinin tükendiği ve Bayern Münihin bu fırsatı acımasızca kullandığı yorumu yapıldı.

Alman kamu yayıncısı ZDF televizyon kanalı, Bayern İstanbulun cadı kazanında kazandı başlığını kullanarak, 50 bin coşkulu seyirci önünde alınan 3-1lik galibiyet sayesinde Bayern Münihin grubunda liderliğini sürdürdüğü ifade edildi.

Alman özel televizyon kanalı NTV de Bayern İstanbulun cehenneminde zamanında uyandı başlığıyla duyurduğu haberde, Galatasarayın ilk yarıda daha iyi bir takım olduğu aktarıldı.

Sportbild dergisi ise Kane mega ıslık konserini bitirdi başlığını kullanarak, Galatasaray taraftarının ses düzeyinin 132 desibele ulaştığı bilgisini verdi.

Ana Sayfaya Git