Galatasaray, Beşiktaş’a Mourinho’nun ekibi ile hazırlanıyor!

Gamla Ullevi Stadı’nda efsane teknik patron Mourinho’nun çalıştırdığı İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak olan forvet arayışlarında olan Galatasaray, Süper Kupa finali öncesinde gücünü tartacak.

Haberler 30.07.2016 - 12:46 Son Güncelleme : 30.07.2016 - 12:46

Gamla Ullevi Stadında efsane teknik patron Mourinhonun çalıştırdığı İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak olan forvet arayışlarında olan Galatasaray, Süper Kupa finali öncesinde gücünü tartacak.

Yeni sezon hazırlıklarının Danimarka ayağını tamamlayan Galatasaray, bugün İsveçte İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Göteborg kentindeki Gamla Ullevi Stadyumunda oynanacak karşılaşmada son durumunu görme fırsatı bulacak olan sarı-kırmızılılar, bugüne kadar yaptığı 4 mücadelede 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etmişti.

Mourinhonun çalıştırdığı Manchester United ve Riekerinkli Galatasaray sahaya ideal 11lerini sürmeye hazırlanırken, sarı-kırmızılılar 13 Ağustosta Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa finali öncesinde kendisini tartacak. TSİ 20.30da başlayacak mücadele Smart Spordan naklen yayımlanacak. Bu zorlu karşılaşmada Galatasarayın forveti yine genç Berk İsmail Ünsal olacak.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır