Galatasaray Denizli'ye gidiyor

Galatasaray, Süper Lig'de bugün Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadı'nda yapılacak 41. hafta mücadelesi, saat 20.30'da başlayacak.

Haberler 11.05.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde geride kalan 40 haftada 38 maça çkan sar-krmzl ekip, 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi yaad. Haftaya 78 puan 3. srada giren Galatasaray, lider Beiktan 3, ikinci Fenerbahçenin ise 1 puan gerisinde bulunuyor.

Geride kalan 38 maçta 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 22 malubiyetle 28 puan toplayabilen ve son srada yer alan Yukatel Denizlisporun ligden dümesi daha önce kesinlemiti. ki takm arasnda ligin ilk yarsnda stanbulda oynanan maç Galatasaray 6-1 kazanmt.

ampiyonluk ümitleri için gözler Beikta maçnda

Süper Ligde 40. haftada sahasnda lider Beikta 3-1lik skorla malup eden sar-krmzl takm, ampiyonluk umutlarn son 2 maça tad.

ampiyonluk ansn sürdürebilmesi için Galatasarayn Denizli deplasmanndan galibiyetle dönmesi, ayn saatte balayacak maçta da lider Beiktan Fatih Karagümrük karsnda puan kaybetmesi gerekiyor. Lider Beiktan, Fatih Karagümrükü yenmesi durumunda da Galatasarayn ampiyonluk ümitleri sona erecek.

Galatasarayda tek eksik

Sar-krmzl ekipte bir oyuncu Yukatel Denizlispora kar forma giyemeyecek. Galatasarayda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) izolasyon süreci tamamlanan Oghenekaro Etebo, teknik direktör Fatih Terimin görev vermesi durumunda sahaya çkabilecek.

Beikta derbisinde sol ayak bileinde darbeye bal yumuak doku ve kemik ödemi tespit edilen Msrl santrfor Mustafa Muhammed, Denizli temsilcisine kar görev yapamayacak. Galatasarayda müsabaka öncesinde Arda Turan, Ryan Donk ve Etebo sar kart ceza snrnda bulunuyor.

Son 7 maçn kaybetmedi

Galatasaray, Süper Ligde çkt son 7 müsabakada yenilmedi. Ligde son yenilgisini 32. haftadaki Ataka Hatayspor mücadelesinde yaayan sar-krmzl ekip, sonrasnda çkt 7 karlamada 5 galibiyet, 2 beraberlik ald.

Son 4 müsabakay kazanan Galatasaray, 7 maçta 12 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü.

Ana Sayfaya Git