Galatasaray divanında Fatih Altaylı gerginliği

Fatih Altaylı: "Başkanlık makamından en derin özrü diliyorum"

Haberler 14.12.2017 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Kulübünün Aralk ay olaan Divan Kurulu toplantsnda Fatih Altayl ile Bakan Özbek arasnda gergin anlar yaand.

Galatasaray Kulübünün Aralk ay olaan Divan Kurulu Türk Telekom Stadyumunda yeni açlan Özhan Canaydn Konferans Salonunda yapld. Divan Kurulu toplantsnda Bakan Özbek, Fatih Altaylnn kendisine yönelik sözlerinden oluan videosunu üyelere izletti. Salonda yer alan üyelerin büyük bölümü Altaylya tepki gösterdi.

FATH ALTAYLI: BAKANLIK MAKAMINDAN EN DERN ÖZRÜ DLYORUM

Hayatnn Galatasarayda geçtiini söyleyen Fatih Altayl, Bakan Özbekin kendisini kulüp üyeliinden atmak için disipline verdiini söyledi. Yönetim Kuruluna saygsnn sonsuz olduunu ifade eden Altayl, Belki de son konumam. Bakann beni hedef göstermesi açkt. Galatasaray dendii zaman bende afak atyor. Reyting derdinde olsaydm, Galatasarayl olmazdm. Söylediklerimde haddimi atysam bütün Galatasaray camiasndan çok özür diliyorum. Kötü yönetildiini anladm anda bende afak atyor. Bakanlk makamndan ayrca en derin özrü diliyorum. Bu özürleri diliyor olmam eletiri hakkm almaz. Faruk Sürene demediimi brakmadm. Arard, konuurduk. Özhan aabey için neler yazdm. Gelir, 10 saat Galatasaray anlatr, giderdi. Beni çarr, ben giderdim. Bakan, Galatasaraya ne oldu diye soruyor. Bu duruma geldiysek benim dandik televizyonda söylediklerim mi önemlidir, yoksa bakan ve yönetim kurulunun söyledikleri mi önemlidir? Bize destek olmuyor diyorlar. Hukuki, siyasi ortamlarda destek verdim. Bunlar söylemek olmaz. Ben Galatasaraydan af diliyorum. Galatasaray kötü yönetiliyor dedi.

Altayl son olarak ise Bakanlk makamn küçük düürücü bir adm attysam Allah beni kahretsin. Ama kulüpten atabilirsiniz, ben buradan giderim ama buras benden gitmez. Onu da bileseniz diye konutu.

DURSUN ÖZBEK: BZE NE OLUYOR BERABER SEVNEMEYECEK MYZ?

Bakan Dursun Özbek, divan toplantsnda Fatih Altaylnn kendisine yönelik sözlerinden oluan videoyu üyelere izletti. Divan Kurulu Üyeleri tarafndan tepki gören Fatih Altayl açklamalar ile ilgil konuan Bakan Özbek, cumartesi günü Teleset Mobilya Akhisarspor maçndan sonra tepki gördüklerini söyleyerek, Bugün biz naslsnz. Galatasaray olarak neredeyiz. Cumartesi günü maç oynand. Galip geldik. lk yar iyi oynamadk. Sonunda 4-2 kazandk. Bunun sevinci yaamak varken, maç sonunda protesto edildik. Antrenörümüz, yönetim protesto edildi. Bununla kanlmad benim bulunduum mekana fizik para, kutu atld. Bize ne oluyor beraber sevinemeyecek miyiz? Ne oluyor bize? dedi.

Fatih Altaylnn açklamalarna cevap vermeye devam eden Özbek, Galatasarayn bakann genel kurul tarafndan seçildiini ve herkesin sayg durmas gerektiini vurgulayarak, Galatasaray bakan, Galatasaray Spor Kulübünü temsil eder. Sevmeyebilirisin ama sayg duymak zorundasn. Kimsenin tasvip ettiini sanmyorum. Peki niye söylüyoruz. Galatasaray yaralyoruz, tartlr duruma getiriyoruz. Cümle alem bu söylemleri bu satamalar, bu yaktrmalar izliyor. kinci bakanlk yapm (Fatih Altayl) birinin azndan izliyor. Galatasaraya hizmet etmi biri bunu söylüyorsa, taraftar az bile yapyor. Ben hiçbir zaman taraftarma kzmyorum. Zor mu birbirimize destek vermek. Bizim deerlerimizin için sayg yok mu? Deerlerimiz erozyona m urad? Elbette herkes bu söylemlere bakarak rakip takmn antrenörü de buradan cesaretlenerek söylem içine giriyor. Hepsini knyorum. Hepimiz birbirimize sayg duyalm diye konutu.

Ana Sayfaya Git