Galatasaray Kulübü, TAB Gıda ile sponsorluk anlaşması yaptı

Galatasaray Kulübü ile TAB Gıda arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Haberler 28.01.2020 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekom Stadnda düzenlenen sponsorluk anlamasnn imza törenine Galatasaray Kulübü Bakan Mustafa Cengiz, yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar, TAB Gda Yönetim Kurulu Bakan Erhan Kurdolu ile TAB Gda Üst Yöneticisi Caner Dikici katld.

Mustafa Cengiz, uzun görümeler sonucunda TAB Gda ile en iyi artlarda anlamaya vardklarn dile getirerek, Bu anlamayla Galatasaray sponsorluk ve mali destek açsndan çok ciddi bir kaynak oluturdu. Beklentilerimiz baya yüksek. nallah hayallerimize kavuuruz. Galatasaray nasl bir dünya markasysa TAB Gda da bir dünya markas. Anlama 5 yllk. diye konutu.

Galatasarayl taraftarlar TAB Gda bünyesinde bulunan markalarn ürünlerini tüketmeye davet eden Cengiz, Galatasaray menüsünü tercih ettiinizde fazladan bir ödeme olmayacak. Galatasaray her menüden 1,6 lira gelir elde edecek. Yllk en az 2,5 milyon lira gelir hedefliyoruz. ifadelerini kulland.

Mustafa Cengiz, kulüp olarak Elaz ve Malatyada meydana gelen deprem dolaysyla yardm kampanyas balattklarn vurgulayarak, Türkiyedeki bütün GS Store maazalarnda destekler kabul edilecek. Deprem nedeniyle tekrar bütün milletimize basal diliyorum. eklinde görü belirtti.

- Kampanya Galatasaraysz olmazd

TAB Gda Yönetim Kurulu Bakan Erhan Kurdolu da Galatasaray Kulübü ile yaptklar anlamann önemine deinerek, Son haftalarda futbol dünyasna iyice sndk. Bu dorultuda hayata geçirdiimiz Taraftar menüleriyle takmna destek ol. kampanyas Galatasaraysz olmazd. TAB Gda, Galatasaray taraftarlarna çok kolay bir ekilde takmlarna destek olabilecekleri bir frsat sunuyor. Gelitirdiimiz bu model daha önce benzeri olmayan bir model. Bizim markalarmz tercih eden taraftar, ald menüyle hiçbir ek bedel ödemeden takmna maddi katk salam olacak. Bu i birlii anlamasnn hem Galatasaray hem de markamza deer katacana inanyoruz. deerlendirmesinde bulundu.

Elaz ve Malatyadaki depremde hayatlarn kaybedenler için basal dileyen Kurdolu, ellerinden geleni yardm yapacaklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git