Galatasaray Liverpool’un yıldızı Leiva’dan vazgeçti

Transferde hız yakalayan Galatasaray, Liverpool'dan transfer etmeye çalıştığı başarılı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'dan vazgeçti. Alternatif isimlere bakılıyor.

Haberler 10.08.2016 - 17:00 Son Güncelleme : 10.08.2016 - 17:00

Galatasaray, Liverpooldan transfer etmeye çalıştığı orta saha oyuncusu Lucas Leivadan vazgeçti. Alternatif isimlere bakılıyor.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Lucas leiva transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Nazifoğlu alternatif isimlere yöneleceklerini beyan etti.

Galatasarayın düşünmek için ekstra süre verdiği tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılıların gündeminde artık değil. Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğluna geçtiğimiz gün telefon açan Leiva, düşünmek için süre istemişti. Leivanın istediği süre dün gece dolmuştu. Nazifoğlu, Leivaya verdikleri sürenin dolduğunu ve alternatif isimlere yoğunlaşacaklarını dile getirdi.

Lucas Leiva, dün akşam Jurgen Klopp ile özel olarak görüştü ve Galatasaraya gitmek için anlayışlı olmasını istedi. Ancak Alman teknik adam Leivaya ihtiyacı olduğunu belirterek, Galatasaraya transferine karşı yine diretti.

Leivanın transfer görüşmelerini bizzat yürüten Levent Nazifoğlu ise Leiva Galatasaraya gelmek için çok istekliydi. Eşinin Türkiyeye gelmek istemediği gibi haberler tamamen dedikoduydu ve oyuncu ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Ancak menajeri bırakmadı. Leivadan vazgeçtik ve artık başka bir oyuncuya yönleneceğiz açıklaması yaparak Leiva defterinin tamamen kapandığı belirtti.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır