Galatasaray Lucas Leiva yerine gözünü Schweinsteiger’e dikti!

Transferde bir hız yakalayan Galatasaray orta alana dünyaca ünlü bir yıldız getirmeyi planlıyor. Liverpool’a Lucas Leiva için düne kadar süre veren yönetim, hem Menajer Jurgen Klopp’un tavrı hem futbolcunun eşini bahane etmesi üzerine bu defteri kapattı. Bunun üzerine rota tamamen gündemdeki bir başka isim olan efsane orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger’e çevrildi.

Haberler 09.08.2016 - 12:38 Son Güncelleme : 09.08.2016 - 12:38

Transferde bir hız yakalayan Galatasaray orta alana dünyaca ünlü bir yıldız getirmeyi planlıyor. Liverpoola Lucas Leiva için düne kadar süre veren yönetim, hem Menajer Jurgen Kloppun tavrı hem futbolcunun eşini bahane etmesi üzerine bu defteri kapattı. Bunun üzerine rota tamamen gündemdeki bir başka isim olan efsane orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteigere çevrildi.

Galatasaray orta alana dünyaca ünlü bir yıldızı getirecek. Liverpoola Lucas Leiva için düne kadar süre veren yönetim, hem Menajer Jurgen Kloppun tavrı hem futbolcunun eşini bahane etmesi üze-rine bu defteri kapattı. İngilizlerin yeni bir ön libero bulamaması da Leivanın Adada kalmasında etkili oldu. Bunun üzerine rota tamamen gündemdeki bir başka isim olan Bastian Schweinsteigere çevrildi.

Manchester United Menajeri Jose Mourinhonun takımda istemediği Alman futbolcuya bugüne kadarki en ciddi teklif sarı-kırmızılılardan geldi. İngiliz ekibine makul bir kiralama ücreti ödemeye hazırlanan yönetim, Schweinsteigerin 6.5 milyon Euroluk maaşının 3.5luk kısmını karşılayacak. Kalan bölümü ManUdan karşılamasını isteyen Galatasarayın önerisine, İngilizler de sıcak bakıyor.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır