Galatasaray Proje Grubu'ndan Özbek'e büyük destek

Fatinoğlu: "Gün yönetimimizin arkasında durma günüdür"

Haberler 25.11.2017 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Proje Grubu Bakan Ali Fatinolu, özellikle Tudorun arkasnda durduu için eletirilen Bakan Dursun Özbeke destek çkarak, yazl bir açklama yaynlad.

Geçen iki sezonda yaanan baarszlklarn ardndan yeni bir kadro ile sezona iyi bir balangç yapan, ancak son dönemdeki sonuçlarla yeniden düüe geçen Galatasarayda Dursun Özbekin gelecei mali konular düzeltmesine ramen tartlrken, Galatasaray Proje Grup Bakan Ali Fatinolu, yarn oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor mücadelesi öncesi yapt yazl açklama ile bakan Özbeke destek oldu.

GALATASARAYLILARI, BAKANA DESTEK OLMAYA çARIYORUZ

Sar-krmzl kulüpte 2 Aralkta yaplmas planlanan Olaanüstü Genel Kurul yaklarken, yönetime destek olan Fatinolu, Gün yönetimimizin arkasnda durma günüdür diyerek unlar söyledi:

anl tarihimizde gerek kulübümüzün gerekse futbol takmmzn inili/çkl bir çok dönemi olmu ve olacaktr da. 14 sene ampiyon olamamaktan, UEFA Kupasn kaldrmaya uzanan süreci iyi analiz ettiimizde; bakanlar ve yönetimlerine güvendiimizde ve onlarn en skntl anlarnda destek olduumuzda, birlik ve beraberlik dokusunun kulübümüzde mevcut olduunu görürüz. te bu sebeplerdendir ki, Mutlak baar, istikrar ve birlikteliklerle elde edilir düüncesi ile sayn bakanmz Dursun Özbeke güveniyor, bu beraberliimizi baarya endeks etmek için de tüm Galatasarayllar destek olmaya çarmay bir borç olarak görüyoruz.

Ana Sayfaya Git