Galatasaray Sivasspo maçı ne zaman? Saat Kaçta? Aspor'da canlı yayın ile izlenecek

Galatasaray Sivasspor maç tarihi de sıklıkla araştırılıyor. Süregelen Türkiye Ziraat Kupas'nda gözler Sivas Belediyespor - Galatasaray kupa mücadelesinde. Biletlerinin satışa başladığı Sivas Belediyespor - Galatasaray maçı yarın oynanacak.

Haberler 11.12.2017 - 14:29 Son Güncelleme : 12.12.2017 - 14:23

Galatasaray Sivasspor maç tarihi de sklkla aratrlyor. Türkiye Ziraat kupas 5. hafta maçlar kald yerden devam ederken Sivasspor Galatasaray evinde konuk edecek. Peki Galatasaray Sivasspor maç ne zaman? Süregelen Türkiye Ziraat Kupasnda gözler Sivas Belediyespor - Galatasaray kupa mücadelesinde. Biletlerinin sata balad Sivas Belediyespor - Galatasaray maç yarn oynanacak. Türkiye kupas için mücadele edecek iki takm ile alakal detaylar haberimizde.

BEKTA SVASSPOR MAçI NE ZAMAN

Yeni 4 Eylül Stadnda gerçekletirilecek müsabaka, saat 19.30da balayacak. Sivas Belediyespor - Galatasaray maç A Spordan canl yaynlanacak.

BLETLER SATIA SUNULDU

Ziraat Türkiye Kupas rövan maçnda yarn Sivas Belediyespor ile Galatasaray arasnda oynanacak olan karlamann biletleri sata çkt. Karlamaya gelmek isteyen taraftarlar biletleri Yeni 4 Eylül Stadyumu önündeki gielerden ve internet üzerinden temin edebilecek. Bilet fiyatlar ev sahibi takm için 10 TL, misafir takm için ise 15 TL olarak belirlendi. Karlamada kat bilette satlacak.

5-1 YENMT

Ziraat Türkiye Kupas 5. tur ilk maçnda sahasnda Türkiye 2. Ligi ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karlaan Galatasaray, rakibini 5-1 yenerek Sivasta oynanacak rövan öncesi avantajl bir skor elde etti. Yedek arlkl bir kadro ile sahaya çkan Galatasarayda golleri Yasin Öztekin (2), Emrah Basan, Sinan Gümü ve Eren Derdiyok att. Sivas Belediyesporun tek golü ise Sinan Akaydndan geldi.

Karlamaya çok hzl balayan Galatasaray, henüz 4. dakikada öne geçti. Herkes maçn ilk yarsnda Galatasarayn fark atacan beklerken, Sivas Belediyespor oyunun kontrolünü eline ald. çok adamla hücum eden Sivas ekibi, Galatasaray savunmasna zor anlar yaatt. lk yarda yapt pas hatalar nedeniyle rakip kalede etkili olmakta zorlanan Galatasaray karsnda kapt toplarla hzl hücumlar gerçekletiren konuk ekip, son vurulardaki yetersizlik nedeniyle soyunma odasna tek farkla yenik girdi

Ana Sayfaya Git