Galatasaray, Terim ile parlıyor

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 yenerek averajla liderliğe yükselen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Haberler 29.08.2018 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl takm, bundan önceki üç döneminde 6 kez ampiyonlua ulat tecrübeli teknik adamn dördüncü döneminde iyi bir grafik çiziyor.

Süper Ligde geçen sezon, 17. hafta öncesinde göreve getirilen Terim yönetiminde 7, toplamda 21. ampiyonluuna ulaan Galatasaray, bu sezona da etkili bir balangç yapt.

Ligin ilk haftasnda deplasmanda MKE Ankaragücünü 3-1 yenen Galatasaray, ikinci haftada sahasnda Göztepeyi 1-0, üçüncü haftada ise yine seyircisi önünde Aytemiz Alanyasporu 6-0 malup ederek 3te 3 yapma baars gösterdi.

- Sahasnda puan kaybetmedi

Galatasaray, Fatih Terimin dördüncü döneminde sahasnda oynad lig maçlarnn tamamndan galibiyetle ayrld.

Süper Ligde geçen sezonun 17. haftasnda Türk Telekom Stadndaki Göztepe maçyla göreve balayan Terim yönetimindeki sar-krmzl takm, o sezon iç sahada yapt 9 müsabakada rakiplerini malup etti.

Bu sezon da sahasnda Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor karlamalarn kazanan Galatasaray, böylece Terim idaresinde evinde oynad 11 maç kaypsz geçti.

- Ligde son 9 maçn kazand

Galatasaray, Fatih Terim ile Süper Ligde çkt son 9 müsabakadan da üçer puan çkard.

Ligde geçen sezon, 28. haftada deplasmanda Gençlerbirliine malup olan sar-krmzl takm, daha sonra Medipol Baakehir, Aytemiz Alanyaspor, Beikta, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepeyi yendi.

Sar-krmzllar, bu sezonun ilk üç haftasnda ise MKE Ankaragücü, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile oynad maçlar kazand.

Galatasaray, ligde bundan önceki 9 maçlk galibiyet serisini yine Fatih Terim yönetiminde 2011-2012 sezonunda elde etmiti.

- 51 gol att, 13 gol yedi

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde skorer bir performans ortaya koyarken, savunmada da rakiplere fazla ans tanmad.

Tecrübeli teknik adamn dördüncü döneminde 21 lig maçna çkan sar-krmzl ekip, bu müsabakalarda 51 kez alar havalandrrken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Bu süreçte sahasnda yapt 11 maçta 30 kez topu alarla buluturan Galatasaray, sadece 3 gol yedi.

- Evindeki son 5 maçta gol yemedi

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim idaresinde sahasndaki son 5 maçta kalesini gole kapatarak önemli bir seriye de imza att.

Sar-krmzl takm, evindeki son 5 maçta Medipol Baakehir, Beikta, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Aytemiz Alanyasporu gol yemeden malup etti.

Galatasaray, en son 1985-1986 sezonunda iç sahada üst üste 5 maçta rakiplerine gol izni vermemiti.

- Terim ile 250. galibiyet

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde 250. galibiyetini Aytemiz Alanyaspor karsnda elde etti.

Sar-krmzl takmn banda tüm kulvarlarda 403 resmi maçta görev alan tecrübeli teknik adam, 1996 ylnda Vanspor müsabakasyla balayan galibiyet sevinçlerinin 250ncisini Aytemiz Alanyaspor karlamasnda yaad.

Ana Sayfaya Git