Galatasaray ve Milan’ın İbrahimovic savaşı devam ediyor!

Galatasaray İbra transferi ile taraftarın yüzünü güldürmeye çalışıyor fakat güçlü bir rakip ‘Milan’ engelini ortadan kaldırmak gerekiyor.

Haberler 28.07.2015 - 10:41 Son Güncelleme : 28.07.2015 - 10:41

Galatasaraylı taraftarların hayallerini süsleyen İbrahimovicte son düzlüğe girildi. İtalyanın ünlü Mediaset kanalı, internet sitesinden verdiği haberde, PSGli yıldızın yeni takımının 3 Ağustosta belli olacağını duyurdu. Haberde, Galatasarayın İsveçli golcüye önerdiği rakamın Milanın teklifinden yüzde 40 daha yüksek olduğu belirtildi.

Galatasarayda taraftarların heyecanla beklediği Zlatan İbrahimovicin transfer durumu 3 Ağustosta belli olacak. Sportmediaset sitesinde dün yer alan haberde, İsveçli yıldızın Galatasaray ile Milan arasında bir tercih yapacağı belirtilirken, İbrahimovic, Milanoda yılda 6 milyon euro kazanmak ile İstanbulda 10 milyon euro almak arasında gidip geliyor yorumu yapıldı.

MİLAN 40 GÜNDÜR BEKLİYOR

PSG ile Şampiyonlar Kupası için ABDde bulunan İbranın, 1 Ağustosta Kanadada Fransa Süper Kupası final maçına çıkacağını hatırlatan Sportmediaset, İsveçli yıldızın yeni takımının 3 Ağustosta belli olabileceği tahmininde bulunuldu. Milan Başkanı Gallianinin, teklifini Dohada PSG Başkanı Nasser Al Khelaifiye elden verdiği de kaydedilirken, teklifin üzerinden 40 gün geçtiği dile getirildi.

MENAJERİ YORUM YAPMADI

İbrahimovicin menajeri Mino Raiola ise oyuncunun Geleceğim, Minonun ellerinde açıklaması ile ilgili yorum yapmayacağını söyledi. PSG ile Alex Tellesin transferi konusunda da görüşmeler yapan Galatasarayın İbrahimovic için son bir hamle yapabileceği belirtiliyor. Taraftar cephesinde ise Zlatanın transferi halinde gerek forma satışları ve gerekse kombine kart satışlarında büyük patlama yaşanacağı belirtilerek, yönetime cesaret veriliyor.

Kaynak: Sabah

Ana Sayfaya Git