Galatasaray yenilenen kadrosuyla göz dolduruyor

Süper Lig'de geride kalan iki sezonda sergilediği performansla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, yenilenen kadrosuyla 2017-2018'e etkili bir başlangıç yaptı ve sarı-kırmızılı camianın yüzünü güldürdü.

Haberler 21.08.2017 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

- Ligde oynad iki karlamay da farkl skorla kazanan sar-krmzl takmn att 7 golün 5ini yeni transferler kaydetti

- Galatasaray, geçen sezonun son 4 haftasyla birlikte ligdeki galibiyet serisini 6ya çkard

Süper Ligde sezona yenilenen kadrosuyla balayan ve oynad iki karlamay da farkl skorla kazanan Galatasarayda yüzler gülüyor.

Geride kalan iki sezonda sergiledii performansla beklentilerin uzanda kalan ve taraftarlarn hayal krklna uratan sar-krmzl takm, yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük bir revizyona gitti.

Transfer döneminin en hareketli takmlarndan biri olan Galatasaray, Younes Belhanda, Maicon Pereira Roque, Mariano Ferreira Filho, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Fernando Francisco Reges ve Sofiane Feghouli gibi önemli oyuncular transfer etti.

Sar-krmzl ekipte Armindo Bruma, Semih Kaya, Cenk Gönen, Lukas Podolski, Salih Dursun, Wesley Sneijder, Sabri Sarolu, Aurelien Chedjou, Josue Pesqueira ile yollar ayrlrken, Hakan Balta, Nigel de Jong ve Luis Cavanda da kadro d brakld.

- Yeni transferler göz dolduruyor

Galatasarayn yeni transferleri ilk iki haftada sergiledikleri performansla camiann yüzünü güldürdü.

Teknik direktör Igor Tudor, sakatl bulunan Sofiane Feghouli dndaki 6 yeni transfere, ligde oynadklar iki karlamada da ilk 11de görev verdi.

Yeni oyunculardan Maicon, güçlü fizii ve tecrübesiyle stoperde güven verirken, vatanda Mariano da sa bekteki mücadelesiyle dikkati çekti.

Galatasarayda savunmann önünde görev yapan Fernando ise iki maçta da takmnn en verimli isimlerinden oldu. Brezilyal futbolcu, forma giydii iki karlamada da takmnn en fazla topla buluan ve isabetli pas atan oyuncusu olmay baard.

Osmanlspordan transfer edilen Ndiaye, ilk iki haftada takmn hücuma çkmasnda büyük rol oynarken, Belhanda da att bir gol ve yapt bir asistle gol yollarnda önemli katk salad.

Galatasarayn yeni forveti Gomis ise ilk iki maçta istekli futbolu ve att gollerle göz doldurdu.

- Goller de yenilerden

Galatasarayn Süper Ligde ilk iki haftada att 7 golün 5ini yeni transferler kaydetti.

Sar-krmzl takmn ilk haftada Kayserisporu 4-1 malup ettii karlamada yeni isimlerden Gomis 2 kez alar havalandrrken, Belhanda ise bir kez mein yuvarla filelerle buluturdu.

Osmanlspor karsnda 3-1 kazanlan müsabakada ise Gomis ve Maicon birer kez gol sevinci yaad.

- Eskilerin performans da artt

Galatasarayn kadrosundaki revizyon, ilk iki maçta görev alan eski futbolcularn performansna da yansd.

Sar-krmzl ekipte kaleci Fernando Muslera dnda ilk iki maçta daha önce kadroda bulunan Serdar Aziz, Martin Linnes, Tolga Cierci ve Garry Rodrigues ilk 11de forma giydi.

Geçen sezon forma giydii 24 karlamada skora katks olmayan Tolga Cierci, bu sezon oynad iki maçta gol atmay baard. Tolga, Kayserispor ve Osmanlspor maçlarnda birer kez alar havalandrd.

Kanatta görev yapan Rodrigues ilk iki haftada 2 asist yaparken, sol bekte formay Lionel Caroleden alan Linnes ise bu maçlarda bir kez gol pas veren isim oldu.

- Galibiyet serisini 6ya çkard

Galatasaray, Süper Ligde Kayserispor ve Osmanlspor maçlarn kazanarak, geçen sezondan gelen galibiyet serisini 6ya çkard.

Sar-krmzl takm, geçen sezonun son 4 haftasnda Gaziantepspor, Osmanlspor, Alanyaspor ve Atiker Konyaspor ile oynad maçlardan galibiyetle ayrlmt.

Galatasaray, en son, ampiyon olduu 2014-2015 sezonunda üst üste 6 maç kazanmt.

- Östersunds hezimetini unutturdu

Galatasarayn Süper Ligin ilk iki haftasnda iyi futbol oynayarak ald galibiyetler, UEFA Avrupa Ligi elemesinde Östersunds karsnda yaanan hezimeti de unutturdu.

Sar-krmzl takmn, sveç ekibine elenmesi camiada büyük tepki çekerken, taraftarlar kulüp bakan Dursun Özbek ve teknik direktör Igor Tudoru istifaya davet etmiti.

Yaplan transferler ve ligde alnan iyi sonuçlarn ardndan özellikle kombine kartlara büyük ilgi gösteren sar-krmzl taraftarlar, Osmanlspor ile oynanan maçta da Tudoru tribüne çararak sevgi gösterisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git