Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi: Galatasaray'ı seçerken zorlanmadım

Galatasaray'ın yeni transferi Steven Nzonzi, sarı-kırmızılı takımı tercih ederken zorlanmadığını söyledi.

Haberler 24.08.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

talyann Monaco ekibinden kiralanan Fransz futbolcu, Florya Metin Oktay Tesislerinde gerçekletirilen antrenmandan önce basn mensuplarna açklamada bulundu.

Galatasarayda güzel bir ortamn olduunu anlatan Nzonzi, çalanlar dahil, tüm takm arkadalarm bana çok fazla yardmc oldu. Burada bir aile gibiyiz. Onlara teekkür ediyorum. Galatasaray iyi bir takm ve çok da kaliteli oyunculara sahip. Seçim yaparken çok zorlanmadm. Basit bir seçim oldu. diye konutu.

Transfer sürecinde Romada forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder ile görüüp görümediine yönelik bir soru üzerine Steven Nzonzi, Bu konu hakknda Cengiz ile görümedim. çünkü kendime göre hareket etmeyi tercih ediyorum. Herkesin farkl görü ve düünceleri var. Bu konuda kendi görülerime daha fazla deer veriyorum. ifadelerini kulland.

Nzonzi, teknik direktör Fatih Terimin büyük bir kariye sahip olduunu vurgulayarak, Fatih Terimin çok önemli bir hoca olduunu biliyorum. Hem takm hem de ülke adna büyük iler yaptn biliyorum. Onun istediklerini yapmak için, takm ve taraftarmz için elimden gelenin en iyisini yapacam. deerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray taraftarndan övgüyle söz eden Nzonzi, Galatasarayn muhteem bir taraftar var. Ben bunu daha önce birçok oyuncudan duydum ve birçok videodan gördüm. Sezon boyunca onlar için en iyisini yapmaya çalacam. eklinde görü belirtti.

Fransz futbolcu, takm arkadalar Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ile ayn dili konumann adaptasyon konusunda kendisi için bir avantaj olduunu da sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git