Galatasaray'a ağır fatura Seyircisiz maç cezası yolda

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın 59. dakikasında yardımcı hakem Tarık Ongun'un yüzüne ve sırtına isabet eden yabancı maddeler sarı-kırmızılı ekibe ağır fatura getirecek.

Haberler 24.10.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cüneyt çakrn oyunu durdurmas ve yardmc hakemi yaralamann yan sra su kab, çakmak, bozuk para ve benzeri yabanc maddelerin yamas yüzünden Galatasarayn bir maç seyircisiz oynama cezas alaca bildirildi. Ayrca kötü tezahüratn younluu ile katlamal olarak 250 ile 300 bin TL aras para cezasnn da uygulanaca ifade edildi.

KAYIP EN AZ 1 MLYON EURO !

Evinde oynad maçlarda bu sezon 42 bin ortalama yakalayan ve her maç 1 milyon Euro gie haslat elde eden Galatasaray sahas kapand takdirde bu gelirden de olacak. Buna göre hafta sonu Trabzonspor deplasmanna çkacak Galatasaray, 3 Kasmda sahasndaki Gençlerbirlii maçn seyircisiz oynayacak.

MAç TATL OLABLRD !..

Bu arada ekonomist olan ve çalt irkette önemli bir görevi olan Tark Ongunun iyi niyeti sayesinde maçn direkten döndüü de bildirildi.

Cüneyt çakrn yi misin? sorusuna yiyim diyen Ongun; yerden kalkmasayd ve maç yönetemeyeceini bildirseydi, çakrn maç iptali karar verebilecei ve Galatasarayn 3-0 hükmen yenilgiye kadar gidebilecei de hatrlatld.

Ana Sayfaya Git