Galatasaray'da Arda Turan çıkarması

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, yarınki Kayserispor maçının ardından İspanya’ya giderek Arda Turan’ın kiralanması için Barcelona’ya teklifte bulunacak. Yıldız futbolcuyla her konuda anlaşan Galatasaray’da, bu transferin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapılacak.

Haberler 14.08.2017 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cim Bomda Arda Turan seferi balyor... Sar-Krmzl yönetim, yldz futbolcu için Barcelonadan randevu koparmay baard.

Bata futbol direktörü Cenk Ergün olmak üzere birkaç yöneticinin, yarnki Kayserispor maçnn ardndan spanyaya giderek Barcelona ile masaya oturaca örenildi. Arda Turanla her konuda anlama salayan Sar- Krmzllar, ii kiralk olarak bitirmek istiyor ve yöneticiler artk bu transferin gerçeklemesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazr. Galatasaray Yönetimi, Arda Turan transferiyle beraber Süper Ligdeki psikolojik üstünlüün tekrar kendilerine geçeceini ve dengelerin deieceini düünüyor.

Milli takma da geri döndü

Türkiye Futbol Federasyonunun Fatih Terimle yollar ayrp Mircea Lucescuyu göreve getirmesinin ardndan milli takma geri dönme karar alan Ardann, böylece Türkiyeye çok daha moralli gelecei tahmin ediliyor. Transferin tamamlanmas halinde 30 yandaki oyuncunun yeri de hazr. Galatasarayda sol çizgide görev yapacak olan Arda, ayn zamanda kaptanlk pazubandn da takacak.

Ana Sayfaya Git