Galatasaray'da deprem, Cenk Ergün'ün de Florya'yla ilişkisi kesildi!

Galatasaray Kulübü, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün çalışma alanının Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya taşınması ile ilgili açıklama yaptı.

Haberler 13.02.2016 - 12:08 Son Güncelleme : 13.02.2016 - 12:08

Galatasaray Kulübü, Futbol Direktörü Cenk Ergünün çalışma alanının Florya Metin Oktay Tesislerinden Türk Telekom Arenaya taşınması ile ilgili açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Galatasaray Scout ekibi, yönetim tarafından düzenlenen organizasyon şeması çerçevesinde bundan sonraki faaliyetlerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arenada sürdürecektir. Kulübün, UEFA ilişkilerinin yoğunlaşması sebebiyle Cenk Ergünün Yönetim ve Sportif A.Ş. ile daha yakın temas içinde olması gerektiğinden Arenada kendisine bir ofis tahsis edilmiştir.

Galatasarayda futbol direktörü Cenk Ergünün Metin Oktay Tesisleriyle ilişkisi bugün itibariyle resmen sona erdi. Sarı kırmızılı kulüpte 2006 yılında göreve başlayan Ergünün çalışma ofisi bundan böyle Floryada değil, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinde olacak.

TAKIM OTOBÜSÜNE ALINMIYORDU

Galatasarayda Teknik Direktör Mustafa Denizlinin göreve gelmesinin ardından hızla pasifize edilen futbol direktörü, ilk olarak takım otobüsüne alınmamıştı. Ardından Ergünün maç sonlarında yaptığı açıklamalara da set çekildi.

Galatasarayın ekrandaki yüzü olan genç yönetici, Denizli yönetiminde birçok karşılaşmayı izlemeye dahi gelmemişti. Galatasaray kafilesi ile geçmişin aksine deplasman seyahatlerine de gitmeyen Cenk Ergün, eşylarını topladı.

ERGÜNÜN YENİ GÖREVİ

Futbol direktörü olarak görevini sürdürecek olan Ergünün, Avrupa Kulüpler Birliği, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkiler, ulusal ve uluslararası alanda işlerin takibi, teknik heyetin talebi doğrultusunda transfer ile menajer görüşmelerinin yapılıp, futbolculara yönelik hem ekonomik hem de bürokratik işlemlerin takibi, ayrıca da scout ekibinin yönlendirilmesi işlerini üstleneceği aktarıldı.

Cenk Ergün, Galatasarayda Adnan Polatın başkanlığı döneminde idari menajer olarak göreve başlamış ve yaklaşık 10 yıllık süreçte çeşitli görevler üstlenmişti.

Galatasarayda Ergünün yanı sıra scout ekibi de uzaklaştırma operasyonundan nasibini aldı ve Florya Metin Oktay Tesislerinden Türk Telekom Arenanın yolunu tuttu. (Cumhuriyet)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır