Galatasaray'da forma giyen eski Sırp basketbolcu Milojevic hayatını kaybetti

Galatasaray'da 2008-2009 sezonunda forma giyen eski Sırp basketbolcu Dejan Milojevic, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Haberler 18.01.2024 - 00:50 Son Güncelleme : 18.01.2024 - 00:50

Golden State Warriorsta 2021den itibaren yardımcı antrenörlük görevi yapan, 1977 doğumlu eski basketbolcu Milojevic, bir restoranda yemek yediği sırada fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Milojevic, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Golden State Warriorsun sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda, Dejan Milojevicin ani vefatından dolayı yıkılmış durumdayız. Bu, Warriorsla ilişkisi olan herkes için şok edici ve trajik bir darbe. Ailesi, arkadaşları ve onunla çalışmaktan inanılmaz zevk alan hepimiz için inanılmaz derecede zor bir dönem. ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAYDAN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

Galatasarayın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da 2008-2009 sezonunda Galatasaray forması ile mücadele eden eski oyuncumuz ve NBA takımlarından Golden State Warriorsun asistan koçlarından Dejan Milojevicin geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Dejan Milojevicin ailesine ve tüm basketbol camiasına başsağlığı dileriz. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git