Galatasaray’da forvet atağı!

Forvet transferinde karara varan Galatasaray yönetimi, son olarak Beşiktaş’ın gündemine gelen Dinamo Kievli Mbokani’yi kiralamak için harekete geçti.

Haberler 27.08.2016 - 14:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Forvet transferinde karara varan Galatasaray yönetimi, son olarak Beşiktaşın gündemine gelen Dinamo Kievli Mbokaniyi kiralamak için harekete geçti.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerinkin isteği doğrultusunda bütçeye uygun bir golcü arayan sarı-kırmızılılar, Dinamo Kievin golcü oyuncusu Mbokaniyi gündemine aldı. Son olarak Beşiktaşın da gündemine gelen Kongolu futbolcu için Ukrayna ekibinin kapısını çalan yönetim, kiralama teklifinde bulundu.

Geçen sezon İngiliz ekibi Norwich Cityde kiralık olarak forma giyen ve 30 maçta 7 gol atan yıldız futbolcunun maaşını karşılamayı kabul eden sarı-kırmızılılar yanıt bekliyor. Futbolcu da Galatasaraya gelmeye sıcak bakarken, transferdeki tek sorunun ödenecek kiralama bedeli olduğu gelen haberler arasında

Transfer döneminde ismi uzun süre Galatasaray ile anılan Celticin yıldızı Johansen, İngiliz ekibi Fulham ile anlaşmaya vardı. 2.4 milyon Euroluk bonservis bedeli karşılığında adanın yolunu tutan başarılı futbolcu, Teknik Direktör Riekerinkin daha iyi bir isim istemesi üzerine rafa kaldırılmıştı.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git