Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Haberler 30.09.2019 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligin 6. haftasnda derbide Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasarayda gözler UEFA ampiyonlar Ligi A Grubundaki Paris Saint-Germain (PSG) karlamasna çevrildi.

Sar-krmzl takm, 1 Ekim Sal günü rakibiyle evinde yapaca karlamann hazrlklarna balad. Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre ilk bölümde salonda çalan sar-krmzllar daha sonra sahaya çkarak dayanklla yönelik hedefli dar alan oyunlar üzerinde durdu.

Sar-krmzl ekip, PSG maçnn son hazrln yarn tesislerinde gerçekletirecek. Antrenman öncesi saat 20.30da teknik direktör Fatih Terim ile bir futbolcu, basn toplantsna katlacak.

- PSG stanbula gelecek

A Grubunun ikinci maçnda Galatasaraya konuk olacak PSG bugün stanbula gelecek. PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile bir futbolcu, maçn oynanaca Türk Telekom Stadnda saat 18.15teki basn toplantsnda gazetecilerin sorularn yantlayacak. Fransz ekibi, son antrenmann basn toplantsndan sonra statta yapacak.

Ana Sayfaya Git