Galatasaray'da ibrasızlık kararı durduruldu

Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 27'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın da 9'uncu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı yürütmeyi durdurma kararı Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi lehine sonuçlandı. Eğer yönetim seçime giderse Başkan, Yönetim ve kurulların seçime katılma hakkı doğdu.

Haberler 06.04.2019 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün alnan mahkeme karar hakknda Galatasaray Bakan Mustafa Cengiz, 2nci Bakan Abdurrahim Albayrak ve Bakan Yardmcs Yusuf Günay, Demirören Haber Ajansna (DHA) u açklamalarda bulundu.

MUSTAFA CENGZ: GALATASARAY EMN ELLERDE

Kararn Galatasaray için hayrl olacan ifade eden Mustafa Cengiz, Herkes müsterih olsun. Galatasaray emin ellerde. uan için tek amacmz Galatasaraya faydal iler yapmak dedi.

ABDURRAHM ALBAYRAK: PROBLEMLER ORTADAN KALKMITIR

Görevlerinin banda olduklarn belirten Galatasaray 2nci Bakan Abdurrahim Albayrak, uan için problemler ortadan kalkmtr. Görevimizin bandayz. Tek amacmz takmmz bu sezon da ampiyonlua ulatrmak diye konutu.

YUSUF GÜNAY: BRASIZLIK KARARI ORTADAN KALKTI

Galatasaray Kulübü Bakan Yardmcs Yusuf Günay ise Mahkemeden alnan kararlarla beraber ibraszlk karar ortadan kalkt. Gecemizi gündüzümüzü Galatasaray için çalarak geçiyoruz ve buna da devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git