Galatasaray'da parola 6'da 6

Galatasaray, Antalyaspor ve Konyaspor'un ardından Gençlerbirliği'ni de mağlup ederek son 3 maçında 3 galibiyet aldı.

Haberler 04.05.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde son 3 maç kalan sar-krmzllarda hedef 6da 6 yapmak. ampiyonluk ihtimali lider Beiktan Hatayspor galibiyetiyle azalsa da sar-krmzllar son nefese kadar mücadeleyi sürdürmek istiyor. Galatasaray, bu hafta Beikta derbisine çok sk bir ekilde hazrlanacak.

HALL PARLAMAYA DEVAM EDYOR

Sar-krmzllarn, Championship ekiplerinden Brentforddan kiralk olarak kadrosuna katt Halil Derviolu, parlamaya devam ediyor. Göztepe maçndan bu yana mükemmel bir performans ortaya koyan Halil Derviolu, Gençlerbirlii karlamasnda gol perdesini açt. Sa ayayla kontrol ettii topu muhteem bir dönü sonras sol ayayla ceza sahas dndan uzak köeye yollayp muhteem bir gol atan 1999 doumlu futbolcu, teknik heyetten de büyük takdir ald. Sezon sonu kiralk sözlemesi sona erecek Halil Derviolunun gelecek sezon da Galatasarayda oynamas çalmalar balad. Halilin sözlemesine satn alma opsiyonu koyulmamt.

EMRE AKBABA GER DÖNDÜ

Sezon boyunca en çok eletirilen oyuncular banda gelen Emre Akbaba, son haftalarda Galatasaraya hayat veriyor. Trabzonspor ve Konyaspor maçlarnda att son dakikalar golleriyle sar-krmzllara 4 puan kazandran Emre, Gençlerbirlii karsnda da galibiyeti perçinleyen golü att. Bu sezonki gol saysn 5e yükselten tecrübeli futbolcunun sözlemesi de sezon sonu bitiyor. Emre ile ilgili Fatih Terimin karar olumlu. Mevcut yönetim Emre ile ilgili henüz net bir karar vermedi.

SAVUNMAYA ALKI

Galatasarayda dikkat çeken unsurlardan biri de son 3 maçtaki savunma baars oldu. Sar-krmzllar 3te 3 yaparken kalesinde hiç gol görmedi. Marcao ile Donk ikilisi rakiplere duvar oldu.

Ana Sayfaya Git