Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek Arda Turan'dan duygusal açıklama

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek Arda Turan, Galatasaray sevgisini hep ön planda tuttuğunu söyledi.

Haberler 27.05.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Istanbul

GS TVye açklamalarda bulunan Arda Turan, futbolcularn da insan olduunu ve ellerinden geleni yaptn belirterek, nsanlarn ailelerini, çocuklarn veya maddi durumu düünmeleri Galatasaray daha az sevdii anlamna hiçbir zaman gelmez. Ben tam tersini yaptm. Benim önceliim hep Galatasaray oldu. dedi.

Futbolu brakyor muyum brakmyor muyum bilmiyorum. diyen Arda, Eim de bana sordu, Oturup konuacaz. dedim. Belki brakyorumdur belki brakmyorumdur. Geriye dönüp baktmda, Galatasaray taraftarna, Galatasaray camiasna, herkese sonuna kadar hakkm helal ediyorum. çünkü üzüntüsüyle, skntsyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi. ifadelerini kulland.

Galatasarayl olduunu ve her zaman bunu gösterdiini anlatan Arda, nsanlar benim Galatasarayllm anlatmama izin vermesinler. Böyle bir eye gerek yok. Ben Galatasaraylym ve hayatm boyunca her davranmda bunu gösterdim. diye konutu.

Kendisi için veda yaplmamasna sevindiini vurgulayan Arda, çünkü buna dayanamayabilirdim. Özel bir ey olsun da istemedim. eklinde görü belirtti.

Arda, 1999 ylnda Galatasaray kapsndan içeri girdiini hatrlatarak, Bugün 2022deyiz. Aradan geçen onca senedir ben Galatasaraydan hiç ayrlmadm. Gittiimde de Galatasarayn transferiyle ilgili bakalaryla görütüm. Galatasaray birini düünüyorsa, o oyuncuyla konutum. Galatasaray altyapsndaki maç takip ettim. Kendimi bildim bileli Galatasarayda olduum için, 1999-2022 çok uzun bir süre. Geçen bu zaman muhteem bir süreç. açklamasn yapt.

Her zaman Galatasaraylyz

Floryaya vedalamak için gitmediini aktaran Arda, Gerçekten dayanamam. çocuklara dayanabilirim ama personele dayanamayabilirim. Benim için çok kymetliler. Altyapdaki oyunculara dayanamayabilirim. Her zaman Galatasaraylyz, her zaman Galatasaraya hizmet edeceiz. Galatasaray dardan sevmek de bir hizmettir. eklinde konutu.

Altyapdaki oyuncularla ilgilenmesi ve maçlarn izlemesi hakkndaki soruya Arda, Altyapda çocuklarn yalnz olmadn hissettirmek istiyorum. Galatasaray altyapsndaki her oyucu çok kymetlidir. Galatasaray A takmnn, profesyonel futbol takmnn gözü sizin üzerinizdedir. Her an buraya (A takma) gelebilirsiniz. diye anlatmak için oraya gidiyorum. Kendim de oraya gittiimde duygusallayorum. çünkü Galatasaray altyapsnda oynadm dönemleri çok severim. Hem elenceli hem mutlu hem de inanlmaz baarl dönemlerdi. yantn verdi.

Futbol hayatn noktaladktan sonra teknik direktör olmay düünüp düünmediiyle ilgi Arda, Bir gün oynadm takmlarn bana geçmek isterim. ifadesini kulland.

Galatasaray taraftarlarna desteklerinden dolay teekkür eden Arda, Beraber yaadklarmz için, beni bütün yolculuumda destekledikleri için sonsuz teekkür ederim. Hepsine hakkm helaldir. Sa olsunlar beni hep tribünlerde desteklediler. Biliyorum ki kzdklar zaman da beni çok sevdiklerindendi. Açkças muhteem günler yaadk. Seslerinin dolu dolu geldii, en özel oyunculardan biri olduumu biliyorum. çünkü hep bunu hissetmiimdir. Onlarla her ey çok güzeldi. çok teekkür ederim. diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git