"Galatasaray'daki genç Emre, Deportivo'da olgun Emre oldu"

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo La Coruna'da forma giyen Emre Çolak, "Galatasaray'daki genç Emre, Deportivo'da olgun Emre oldu." dedi.

Haberler 21.05.2017 - 12:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emre çolak, kariyerinde ilk sezonunu geçirdii La Liga, takm Deportivo La Coruna ve Türk futboluyla ilgili deerlendirmelerde bulundu.

La Ligann bitimine bir maç kala ligde kalmay garantileyen takmnn sorunlu bir yl geçirmesine ramen bireysel olarak baarl bir sezonu geride braktn söyleyen Emre, Deportivodaki ilk sezonum hiç beklemediim kadar güzel geçti. eklinde konutu.

lk defa Galatasaraydan baka takmda oynadn, uyum ve dil sorunu gibi baz zorluklar yaadn anlatan Emre, Açkças buraya gelirken hiç bu kadar forma ans bulacam beklemiyordum. Oynadm maçlarn yarsnda bile forma giysem, ilk sezon olmasndan dolay benim için kardr diye düünüyordum ama her ey beklediimden daha olumlu geliti. En çok dil konusunda zorlandm ama u anda her eye tamamen altm. deerlendirmesini yapt.

Galatasaraydaki ile Deportivodaki Emre arasnda önemli farklar olduunu vurgulayan milli futbolcu, Galatasarayda sürekli genç Emre olarak anlyordum. Oynamasa da olur gözüyle bakyorlard ama artk burada daha olgun, daha tecrübeli, takm için daha önemli pozisyonda olan bir Emre var. Galatasaraydaki genç Emre, Deportivoda olgun Emre oldu. görüünü savundu.

Kariyerindeki ilk kafa golünü spanyol ekibinde attn belirten Emre, 31 Ocakta Valenciay arladklar maçta att kafa golünü ve 11 ubatta deplasmanda Athletic Bilbaoya att golü kendisi açsndan bu sezonun unutulmazlar olarak gösterdi. Emre, Celta Vigo ile yaptklar her iki derbi maçta da forma giyememi olmasn ise en üzüldüüm anlar diye ifade etti. Gelecek sezon Deportivo formas giymeye devam edeceini söyleyen Emre, Alma dönemi artk geride kald. Gelecek sezon hedefim daha çok gol atmak ve takmn daha üst sralara çkmasna yardmc olmak. dedi.

Öte yandan Türkiye Kupas finalinin Medipol Baakehir ile Atiker Konyaspor arasnda oynanacak olmasn da deerlendiren milli futbolcu, ki takm da finale hak ederek geldi. Zaten Baakehir ampiyonluk için de çok büyük bir aday. Konyaspor da oynad oyun ve taraftaryla tüm Türkiyeye kendini kabul ettirdi. Daha çok isteyen ve final maçnda daha iyi oynayan bu kupay kazanr. ki takm adna da mutluyum. Anadolu takmlarnn da final oynamalar ve bu kupalar kazanmalar, dier takmlarn da bunu yapabileceklerini görmeleri açsndan onlara motivasyon olur. eklinde görü belirtti.

Spor Toto Süper Ligin bitimine üç hafta kala Beikta ile Medipol Baakehir arasnda yaanan ampiyonluk mücadelesine deinen 25 yandaki futbolcu, Beiktan liderliine, güçlü kadrosuna ve iki maçn sahasnda oynayacak olmasna ramen ampiyonluu kesin göremiyorum. Beikta da Medipol Baakehir de imdiye kadar beklenmedik puan kayplar yaad. Son 3 haftada, ikisinden de sürpriz puan kayplar bekliyorum. diye konutu.

Emre son olarak 2009-2016 yllarnda formasn giydii Galatasarayn yaad sorunlarla ilgili, Futbolcular asla kötü oynamak ve kötü yenilgi almak istemez. Galatasaray çok büyük bir camia ve her sene ampiyonlua oynayan bir takm. ler kötü gittii ve ampiyonluk hedefi olmad zaman taraftar tepki veriyor. Galatasaray u anda büyük takmlarn yaad sorunlardan birini yayor. deerlendirmesini yapt.

La Ligada imdiye kadar 28 maçta ilk 11de sahaya çkan Emre çolak, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Ana Sayfaya Git