Galatasaray’dan Diyarbakır’daki köy okuluna malzeme desteği

Galatasaray, Diyarbakır'ın Lice İlçesine bağlı Duru Bekiran Köyü Ortaokulu'na spor malzemesi desteğinde bulundu.

Haberler 12.06.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl teknik direktör Murat Yiiterin giriimleri sonucu gerçekleen malzeme destei, köy okuluna ulat. Diyarbakr merkeze 75 kilometre uzaklkta bulunan Lice ilçesindeki Duru Bekiran köyünde bulunan okula, 2 takm forma, 10 futbol topu ve 4 takm yelekten oluan spor malzemelerinin teslimini Diyarbakr Masterler Federasyonu Bakan irin Ecevit Talva gerçekletirdi.

Licedeki köy okuluna giderek, örenciler ile buluan Talva, spor malzemelerini Okul Müdürü Aziz Kartopa teslim etti. Spor malzemelerini alan örencilerin mutluluklar yüzlerinden okunurken, örenciler Galatasaray Kulübüne ve malzeme yardmna ön ayak olan Murat Yiitere ve malzemeleri kendilerine teslim eden irin Ecevit Talvaya teekkür etti.

KÖY OKULUNA DESTE

Malzemelerin tesliminde konuan Duru Bekiran Köyü Ortaokulu Müdürü Aziz Kartop, yaplan bu destei hiç bir zaman unutmayacaklarn söylerek, Galatasaraya öncelikle çok teekkür ederim. Okulumuza ve çocuklarmza gönderdikleri spor malzemeleri ben bizleri çok sevindirdi. Bu destein salanmasnda arac olan teknik direktör Murat Yiitere ve malzemeleri onca yol kat ederek bizzat getirip bize teslim eden Diyarbakr Masterler Federasyonu Bakan irin Ecevit Talvaya teekkürlerimizi sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git