Galatasaray'ın BB Erzurumspor maçı talebi reddedildi

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının daha erken bir saatte oynanması talebinin reddedildiğini açıkladı.

Haberler 28.02.2019 - 11:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar krmzl kulübün, 3 Mart Pazar günü saat 19.00da oynanacak müsabakann bu saatlerde Erzurumdaki hava scaklnn dümesi sebebiyle daha erken bir saatte oynanmas talebinin ev sahibi takm ve yaync kuruluun olumsuz görüleri gerekçesiyle reddedildii kaydedildi.

Galatasaray Kulübünün açklamasnda, Bilindii üzere, 3 Mart 2019 Pazar günü saat 19:00 da oynanacak olan Erzurumspor - Galatasaray maç için, gerek TFF gerekse yaync kurulu nezdinde maçn daha uygun meteorolojik, saha ve fiziki koullarda oynanabilmesi ve gündüz saatlerine alnmas konusunda, maç saatinin ilan edildii ilk günden itibaren bavuruda ve müteaddid görümelerde bulunduk. Bu çerçevede, sporcu saln ön plana alarak, maçn daha adil ve eit artlarda oynanmas için 13:30 ya da 16:00 gibi uygun bir saate alnmas yönünde yaptmz yazl talebimize kar yaync kurulu ve ev sahibi takmn olumsuz görüleri gerekçesiyle, daha önce ilan edilen gün ve saatte oynanaca TFF tarafndan Kulübümüze bildirilmitir denildi.

Ana Sayfaya Git