Galatasaray'ın Manchester United galibiyeti İngiliz basınında geniş yer aldı

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında dün konuk olduğu Manchester United'ı 2 kez geri düşmesine rağmen 3-2 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yer aldı.

Haberler 04.10.2023 - 12:47 Son Güncelleme : 04.10.2023 - 12:52

Haberlerde, Galatasarayın sergilediği futbolla İngiliz ekibini şoke ettiği yorumlarına yer verilirken, Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag ve takımının performansına yönelik sert eleştiriler yapıldı.

THE INDEPENDENT: 30 YIL SONRA MANCHESTER UNİTED CEHENNEMİ BULMUŞ OLABİLİR

The Independent gazetesinin maçla ilgili değerlendirmesinde, Erik ten Hag ile Manchester Unitedın kendi yarattıkları umutsuz ve kasvetli karmaşanın daha da derinleştiği aktarıldı.

Haberde, 1993te Galatasaray deplasmanına giden Manchester Unitedın, Cehenneme hoş geldiniz pankartlarıyla karşılandığı hatırlatılarak, 30 yıl sonra Manchester United cehennemi bulmuş olabilir: İstanbulda değil, Manchesterda. Dört gün içinde evlerinde aldıkları ikinci yenilgi onları krize sürükledi. denildi.

SKY SPORTS: ŞOK ŞAMPİYONLAR LİGİ YENİLGİSİ

Sky Sportsta yer alan haberde, Erik ten Hagın takımı için şok Şampiyonlar Ligi yenilgisi başlığı kullanıldı.

Haberde, Manchester Unitedın stadı Old Traffordda Galatasaraya 3-2 yenilerek, Erik ten Hag yönetimindeki endişe verici performansını sürdürdüğü kaydedildi.

Müsabakada Rasmus Hojlundun Manchester Unitedı iki kez öne geçirdiği hatırlatılırken, kaleci Andre Onananın hatası sonrası Casemironun durumu kurtarmak isterken kırmızı kart gördüğü, Türk takımının ise her seferinde Manchester United oyuncularını geri püskürttüğü dile getirildi.

Ayrıca, penaltı vuruşundan yararlanamayan Galatasaraylı oyuncu Mauro Icardinin, bunu galibiyeti getiren golüyle telafi ettiği vurgulandı.

BBC SPORT: GALATASARAY, MANCESTER UNİTEDI ŞOKE ETTİ

BBC Sport maçla ilgili haberinde, Galatasaray iki kez geriden gelip, Manchester Unitedı şoke etti başlığına yer verdi.

Haberde, Manchester United, Galatasarayın Old Traffordda geri dönüş niteliğinde bir Şampiyonlar Ligi galibiyeti elde etmek için yaptığı savunmanın avantajını kullanmasıyla, bir kayıptan diğerine sürüklendi. ifadeleri kullanıldı.

THE GUARDİAN: MANCHESTER UNİTEDIN IZDIRABI SÜRÜYOR

The Guardian gazetesi haberinde, Casemironun kırmızı kartı ve Galatasarayın galibiyeti sonrası Manchester Unitedın ızdırabı sürüyor değerlendirmesini yaptı.

Haberde, Manchester Unitedın 1993teki meşhur Galatasaray karşılaşması yeni boyut kazandı. yorumunda bulunuldu.

Ana Sayfaya Git