Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde konuğu Club Brugge

Sarı-kırmızılı takımın A Grubu 5. haftasında bugün Belçika ekibiyle yapacağı maç saat 20.55'te başlayacak.

Haberler 26.11.2019 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ampiyonlar Liginde gruptan çkma ans bulunmayan Galatasaray, Club Brugge maçn kazanarak UEFA Avrupa Ligi iddiasn sürdürmeye çalacak. Sar-krmzl takmda sakatlklar olan Falcao, Andone, Luyindama ve ener Özbayrakl ile sar kart cezals Nzonzi müsabakada görev alamayacak.

Galatasaray, UEFA ampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçnda bugün Belçikann Club Brugge ekibini konuk edecek.

Türk Telekom Stadnda saat 20.55te balayacak müsabakay Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Maç, beIN Sports 1 kanalndan naklen yaymlanacak. Galatasaray, bu sezon ampiyonlar Liginde çkt 4 maçta bir beraberlik ve 3 malubiyet yaad. Grupta bir puanla son srada yer alan Galatasarayn üst tura çkma ans bulunmuyor.

Club Brugge ise 2 beraberlik ve 2 malubiyet sonucunda toplad iki puanla grupta üçüncü srada yer alyor. Sar-krmzl takm, Belçika ekibiyle oynayaca karlamay kazanarak UEFA Avrupa Ligine kalma iddiasn sürdürmeye çalacak. Grubun dier maçnda Real Madrid, gruptan çkmay garantileyen PSGyi arlayacak.

- Puan durumu

UEFA ampiyonlar Ligi A Grubunda 5. hafta maçlar öncesindeki puan durumu öyle:

Takm O G B M A Y Av. p

1. PSG 4 4 0 0 10 0 10 12

2. Real Madrid 4 2 1 1 9 5 4 7

3. Club Brugge 4 0 2 2 2 8 -6 2

4. Galatasaray 4 0 1 3 0 8 -8 1

- Galatasarayda 4 sakat, bir cezal

Galatasarayda 5 futbolcu sakatlk ve ceza nedeniyle yarnki müsabakada forma giyemeyecek. Sar-krmzllarda sakatlklar bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve ener Özbayrakl ile sar kart cezals Steven Nzonzi maçn kadrosunda yer alamayacak.

Uruguay Milli Takmndan sakat dönen ve Süper Ligde Medipol Baakehir ile oynanan müsabakada görev yapamayan kaleci Fernando Muslerann yarn sahada yerini almas bekleniyor.

- Gol atamayan tek takm

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaayamayan tek takm konumunda bulunuyor. Toplam 8 grupta 32 ekibin mücadele ettii ampiyonlar Liginde 4. hafta maçlarnn ardndan Galatasaray hariç tüm takmlar en az 1 kez gol buldu.

- Club Bruggede Diagne kadroda yok

Club Bruggeün sezon banda Galatasaraydan kiralad Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, müsabakada forma giymeyecek. Belçika ekibinin teknik heyeti, Senegalli futbolcuyu karlamann kamp kadrosuna almad. Club Bruggede ayrca krmz kart cezals olan Ruud Vormer de maçta görev yapmayacak.

Ana Sayfaya Git