Galibiyet sevinci

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de İnegölspor deplasmanından elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Haberler 10.04.2019 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar ve krmz kartlarn havada uçutuu maçta negölsporu deplasmanda yenerek, önemli bir sonuçla evine dönen Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Ali Karaka, teknik heyet ve futbolcular kutladn söyledi. Karaka, Bursa deplasmanndan elde edilen galibiyetin büyük bir anlam olduunu belirtti. Karaka, genç ve gelecek vadeden ekipleriyle önemli sonuçlar elde etmeye devam ettiklerini kaydetti. Karaka, öyle dedi:

ZORLU BR DEPLASMANDI

Zorlu bir deplasman maçnda çok güzel bir sonuç elde edildi. Genç ve gelecek vadeden futbolcularmzn arlkta forma giydii bu maçta elde edilen zaferin bizim için önemi çok büyüktür. Bu nedenle bata futbolcularm ve teknik heyetimi yürekten kutluyorum. Kazanlan bu galibiyeti de tüm sevenlerimize armaan ediyorum. Ligde kalan maçlara ayn ciddiyetle çkacaz, iddiamz yok. Ama kazanma azmimizden de taviz vermeyeceiz. Her maça büyük bir ciddiyetle çkacaz. Kalan tüm maçlarmz kazanmak için mücadele edeceiz. Hedefimiz kalan 4 maçtan 4 galibiyet almaktr.

Ana Sayfaya Git