''Gaziantepspor'la kritik bir maç oynayacağız"

KAYSERİSPOR teknik direktörü Sergen Yalçın Gaziantepspor'la cumartesi günü saat 16.00'da kritik bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Haberler 15.03.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktala 2-2 berabere kalan Kayserispor, antrenmanlara balarken bir açklama yapan Sergen Yalçn, öyle dedi:

çok önemli bir maç oynayacaz. Gaziantepspor alt sralarda yer alan bir takm. Bizde alt sralardan kurtulmak için mücadele ediyoruz. O nedenle iki takm içinde son derece kritik bir maç olacak. Kendi sahamzda ve kendi seyircimiz önünde oynuyoruz. O nedenle kesinlikle kazanmamz gerekli. Bu maçta seyirci desteine ihtiyacmz var. ç sahada 12nci adama ihtiyacmz var. Takm olarak her geçen gün çok daha iyi mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberlikle iyi bir dayanma içinde sergileyerek Gaziantepspor maçn kazanp milli takm maç nedeniyle verilecek araya moralli girmek istiyoruz. çünkü çok tempolu maçlar oynuyoruz. Sporcularn da dinlenmeye ihtiyac var. Gaziantepspor karsnda sar kart cezals olan Levent Gülen ve Lawal forma giyemeyecek. Mendes ve Traorenin sakatl devam ediyor. Güray iyileti bu maçta oynayabilecek. Bu kritik dönemde sakatlklar ve cezallar olabiliyor. Biz elimizden gelen en iyi ekilde kadroyu oluturmaya devam ediyoruz. Cumartesi sahada olacaz taraftarmz da destek vermeye davet ediyoruz.

2-2 berabere biten Beikta ile ilgili konuan Sergen Yalçn, Kasmpaa karsnda olduu gibi Beikta maçnda da son sonlarda golü yedik. Kazanmamz gereken maç kaybettik. anszlk var üzerimizde. nallah bu hafta bunlarn hepsini telafi ederiz diye sözlerini tamamlad

UMUT BULUTTAN MESAJ VAR

Fenerbahçenin ardndan Beiktaa da golünü atan Kayserisporlu futbolcu Umut Bulut, Gaziantespora da gol atmak istediini kaydederken unlar söyledi:

Beiktatan puan aldmz için mutluyuz. imdi önümüzde Gaziantepspor maç var. çok önemli bir maç. O maç kazanmak istiyoruz. Gollerim büyük maçlara nasip oldu ama inallah bu hafta da elimden gelen katky salarm. Kayserisporun kalan maçlarnda elimden gelen destei salamak istiyorum.

Kadir Has Tesislerinde yaplan antrenman düz kou ile balarken daha sonra takm iki gruba ayrld. Bir grup kondisyon çalrken dier grup uzun kou çalmas yapt.

Ana Sayfaya Git