Gaziantep’te Süper Lig kutlaması

SPOR Toto 1'inci Lig Play-Off final maçında Hatayspor'u penaltılarda yenerek Süper Lig’e yükselen Gaziantep Gazişehir taraftarların da katılımı ile şampiyonluk kutlaması yapıtı.

Haberler 03.06.2019 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep Kalyon Stadyumunda yaplan kutlamaya Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahin, Gaziantep GaziehirFK Bakan Adil Konukolu, milletvekilleri, futbolcular ve taraftarlar katld. ehir turu yaparak stada gelen oyuncular tek tek çarlarak taraftarlar selamlad.

Gaziantepin hak ettii ampiyonluu aldn ifade eden Adalet Bakan Gül, Bu baarya salayan hocamz, futbolcularmz tüm emei geçen herkesi yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. Gaziantep Süper Lige çok iyi gelmitir. Bu sezonda en heyecanl en sürpriz takm olacaktr. Bu ampiyonlukta en büyük katks olan Gazianteplilere teekkür ederim dedi.

Tüm Gazianteplilere teekkür eden, Gaziantep GaziehirFK Bakan Adil Konukolu ise, Sevgili Gaziantepliler, zaman zaman sizi üzmü olabiliriz. Bundan dolay hepinizden özür dileriz. Ben buradan bana destek olan aileme sonsuz teekkür ediyorum. Beni hiç yalnz brakmadlar, sen bu ii yaparsn dediler ve biz kazand. Hepinize teekkür ediyorum diye konutu.

Konumalarn ardndan kutlama törenine katlanlarla birlikte ampiyonluk kupas kaldrlarak, bayraklar ve mealelerle Süper Lig sevinci yaand. Krmz- siyahllarn kutlama cokusu Ece Seçkin konseri ile geç saatlere kadar sürdü.

Ana Sayfaya Git