Gazişehir Gaziantep lige kötü başladı

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de ilk sınavını Fenerbahçe'ye karşı veren Gazişehir Gaziantep, 5-0'lık farklı mağlubiyetle taraftarını üzdü.

Haberler 21.08.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarihinde ilk kez mücadele ettii Süper Ligdeki ilk snavn Fenerbahçeye kar veren Gaziehir Gaziantep, farkl malubiyetle lige kötü balad.

1988 ylnda kurulan Gaziantep ekibi, geçen sezon TFF 1. Lig play-off finalinde Hataysporu penaltlarda eleyerek, tarihinde ilk kez Süper Ligde boy gösterme imkan yakalad.

Teknik direktörlük görevine Marius Sumudicay getiren ve futbolcularda önemli deiiklie giden krmz-siyahllar, ligdeki ilk maçn da dün deplasmanda Fenerbahçeye kar verdi. Gaziantep ekibi, mücadelede rakibine 5-0lk farkl skorla malup oldu.

SUMUDCA UMUTLU

Gaziehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, AA muhabirine yapt açklamada, dün Fenerbahçe karsnda kendilerine yakmayan bir oyun sergilediklerini söyledi.

çok üzgün olduunu ifade eden Sumudica, Bu kötü sonuç için taraftardan özür diliyorum. Ama bunun telafisi için de herkese söz veriyorum. dedi.

Süper Ligi kaldrabilecek güçlü bir takm kurabilmek için 17 transfer yapldn belirten Sumudica, öyle konutu:

Yeni bir takmz. O yüzden aile olgusunu ksa zamanda oluturup, baz eyleri deitirmemiz lazm. Bu anlamda geçmii unutup, Gençlerbirlii maçna odaklanacaz. Fenerbahçe karsnda oyuncularmn birbirini çok fazla tanmamasndan dolay da sknt yaadk. Aile ortamn saladmzda tam bir takm olarak iyi mücadele edeceimize inanyorum. u an önceliimiz Gençlerbirlii maç. Bu zorlu maç kaypsz geçip, eksikliklerimizi giderebilmek için milli takm arasn bekleyeceiz. Milli takm arasndan sonra iyi bir görüntü veririz.

Ana Sayfaya Git