Gençler fırtına

Diyarbakır DSİSpor’un 2010 doğumlu futbolculardan oluşan genç futbol takımı, Van’da devam eden turnuvada ortaya koyduğu başarılı performansla göz kamaştırıyor. Yeşil-Beyazlı gençler, oynadıkları ilk iki maçı 3-0 ve 5-0 gibi farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk için iddialı hale geldi.

Haberler 06.08.2021 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr DSSporun 2010 doumlu futbolculardan oluan genç futbol takm, Vanda devam eden turnuvada ortaya koyduu baarl performansla göz kamatryor. Yeil-Beyazl gençler, oynadklar ilk iki maç 3-0 ve 5-0 gibi farkl skorlarla kazanarak ampiyonluk için iddial hale geldi.

Alt yapda baarl çalmalara imza atan Diyarbakr DSSporun çeitli ya kategorilerindeki futbol takmlar baardan baarya komaya devam ediyor. Teknik sorumlular Ahmet Tan ve Müslüm Doan yönetimindeki takm, Vanda devam eden turnuvada rakiplerine gol yadryor.

2010 doumlu futbolculardan oluan takm, ilk maçnda Mardin ekibini 3-0 ve ikinci snavnda da Van Erci ekibini 5-0 yenerek ampiyonluk için büyük avantaj elde etti.

DS Diyarbakr Bölge Müdür Mahir Arslan, alt yapya verdikleri önem ve yaplan yatrmlarn semeresini almaya devam ettiklerini belirterek kurum olarak çalmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git