Gençler Sivas'ta beğeni topladı

İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü İnter adına Diyarbakır'da açılan Diyarbakır İnter Akademi futbol okulu ve Diyar İnter Spor Kulübü alt yapıda ses getirmeye devam ediyor.

Haberler 01.11.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sivasspor kulübünün davetlisi olarak Sivasa giden 2008 ve 2009 doumlu genç futbolcular dostluk maçnda büyük beeni toplad. Bir çok genç oyuncu kulüplerin izleme ekipleri tarafndan takibe alnd.

Diyarbakrda ksa süre önce talyan ekibi nterin isim hakkn alan ve nterin alt yap programn uygulayarak faaliyete balayan Diyarbakr nter Akademi, il içindeki müsabakalarn yan sra l dndaki organizasyonlara da katlyor.

Sivassporun davetlisi olarak Sivasa giden 27 kiilik Diyarbakr nter Akademi, burada Süper Lig ekibi Sivassporun tesislerinde Sivasspor alt yaps ile dostluk ve deneme maçnda karlat.

Maç 1-0 kazanan Diyarbakr nter Akademinin bir çok oyuncusu beeni toplayarak yakn takibe alnd.

KISA ZAMANDA GENçLERN UMUDU HALNE GELDK

Ksa zaman önce faaliyete balamalarna ramen önemli bir aama katettiklerini belirten Diyarbakr nter Akademi Teknik Sorumlusu Müslüm Doan,Yöneticilerimiz gençlerin geliimi için her türlü özveriyi gösteriyor. yi çalyoruz. Her gencimiz bizim için deerlidir. Bu jenerasyondan iyi sporcular çkacak. Sivasta oyuncularmzn yetenei çok beenildi. Biz yarmac deil, yetitiriciyiz. Bu misyonla Diyarbakra kalc baarlar kazandracaz dedi.

Ana Sayfaya Git