Gençler umut verdi

Ziraat Türkiye Kupasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünü deplasmanda 2-1 yenerek tur atlayan Diyarbekirspor’da teknik heyet tarafından şans verilen genç futbolcuların başarılı performansı gelecek için umutlandırdı.

Haberler 23.10.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp Genel Sekreteri Aziz Gönülalan, genç isimlerin verilen ans iyi deerlendirerek gelecek için umut verdiini söyledi. Gönülalan, ampiyon olup üst lige yükselmenin yan sra genç futbolcularmz deerlendirmeye de büyük önem veriyoruz. Bu amaçla kupa maçlarn frsat görerek kendilerine ans veriyoruz. lk kez oynayan Muhammed Turantaylak iki gol att, dier gençlerimiz ve ligde forma ans bulamayan futbolcularmz da iyi oynad. Hem kupada tur atladk hem geleceimiz olan gençleri kazandk dedi.

YÖNETM OLARAK HER YERDE TAKIMIN YANINDAYIZ

Yönetim olarak takmn baars için ellerinden geleni yaptklarn belirten Gönülalan, kulübün yllar sonra bu anlamda ilk kez kenetlenme havas yakaladn ifade etti. Gönülalan, Kulüp bakanmz Turan lgin, ikinci bakan ve basn sözcümüz Veysi Avar bata olmak üzere yönetim kurulu olarak ciddi bir mesai harcyoruz. Takm idmanlar ve deplasmanlar dahil hiçbir yerde takm yalnz brakmyoruz. Takmn baars için herkes elinden geleni yapyor. çok güzel bir hava olutu. Deplasmanda oynadmz 4 maç da kazandk. Hedefimiz ligde ampiyon olup kupada da gidebileceimiz yere kadar gitmektir. Diyarbakr rahat olsun, Diyarbekirspor iyi yoldadr. Halkmzdan manevi destek bekliyoruz diye konutu.

Bu arada Diyarbekirspor kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, kupa maç için gittikleri Elazda çok iyi arlandklarn dile getirerek misafirperverliinden dolay Elaz Karakoç FK yönetimine teekkür edip ligde Elaz ekibine baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git