Gençlerbirliği, Galatasaray deplasmanına moralli gidiyor

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde futbolcular Soner Dikmen ve Mattias Johansson, yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haberler 09.01.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Soner Dikmen, yapt açklamada, çka geçtiklerine iaret ederek, yi gidiimiz sürüyor. Rize deplasmanndan beraberlikle ayrldk, Hatayspor maçnda galip geldik. Galatasaray maçna daha moralli gideceiz. ster istemez kazandkça öz güvenimiz artyor, daha cokulu oynuyoruz. nallah bu çk daha ileriye tayacaz. ifadelerini kulland.

Gençlerbirliinin altyapsndan yetien 27 yandaki orta saha oyuncusu, Aslnda u an istenen yerde deiliz ama son haftalarda aldmz puanlarla güzel bir çk yakaladk. Bu dört maçlk süreçte de takmmz istenen seviyeye çkarmak istiyoruz. eklinde görü belirtti.

Sakatlk ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çkmas nedeniyle takmdan bir süre uzak kalan sveçli sa bek Mattias Johansson ise unlar kaydetti:

Sakatlm ve Kovid-19 testimin pozitif çkmasndan dolay takmdan bir süre uzak kaldm. Takm iyi bir performans gösteriyor, Hatayspor karsnda da iyi bir performans ortaya koyduk. Aldmz üç puandan dolay son derece mutluyum. Galatasaray deplasman Türkiyedeki en zor deplasmanlardan biri. Son zamanlarda iyi bir performans ortaya koyduumuzdan, Galatasaray deplasmanna güvenle gidiyoruz.

Ana Sayfaya Git