Gençlik Haftası etkinlikleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, etkinlikler kapsamında ATO Congresium'da kurulan stantları gezdi.

Haberler 18.05.2017 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Akif çaatay Klç, Gençlik Haftas etkinlikleri kapsamnda, ATO Congresiumda gençlik merkezleri tarafndan kurulan stantlar gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanl tarafndan, 19 Mays Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayram öncesinde organize edilen Gençlik Haftas etkinlikleri, sürüyor.

Bakan Klç, yurt genelinde faaliyet gösteren gençlik merkezleri tarafndan, ATO Congresiumda hazrlanan stantlar gezerek gençlerle sohbet etti. Yöresel ürünleri inceleyen Klç, stantlarn önünde gençlerle fotoraf çektirdi.

Klç, gazetecilere yapt açklamada, Burada, 81 ilimizdeki gençlik merkezlerinde yaplan çalmalarn bir araya getirilmesiyle oluturulmu stantlar geziyoruz. Merkezlerde yaplan sosyal faaliyetler, gençlerin ortaya koyduklar çalmalar stantlarda sergileniyor. Tüm ehirlerden gelen kardelerimizin bir arada olduu, kendi ehirlerinin kültürünü yanstt, ayn zamanda Bakanlmzn gençlik hizmetleri ve dier birimlerinin birlikte icra ettii stantlar topluluunu geziyoruz. diye konutu.

Vatandalar stantlar gezmeye davet eden Klç, Burada gençlerimizin faaliyetlerini görme frsat bulacaklar. Gençlik Haftas etkinlikleri inallah daha da büyüyerek devam edecek. Önümüzdeki sene daha da gelitirmeyi düünüyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git