Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Şırnak'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da spor tesisleri yapılmaya devam ediliyor. İnşallah İdil'imize de çok güzel tesisler kazandıracağız." dedi.

Haberler 15.01.2018 - 11:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Temaslarda bulunmak üzere helikopterle rnakn dil ilçesine gelen Bakan Bak lçe Jandarma Komutanlnda Vali Mehmet Akta, l Jandarma Komutan Vekili Albay entürk Kurt, dil Kaymakam Ersin Tepeli, AK Parti l Bakan brahim Halil Erkan karlad.

Buradan ilçedeki bir tesise geçen Bakan Bak ve Vali Akta, dil 1937 Spor minik futbol takm oyuncularyla maç yapt, çocuklara spor malzemesi datt.

Atakent Mahallesinde ilçe stadnn yaplaca alanda incelemede bulunduktan sonra esnaf ziyaret eden Bak, girdii bir kahvehanede vatandalarla bir süre sohbet etti.

Bak, daha sonra Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden dil 1937 Spor ile Kumçat Gençlerbirlii arasnda oynanan futbol maçn izlemek üzere dil Stadna geldi.

Bakan Bak burada yapt konuma, sosyal medya üzerinden kendisine yaplan davetler üzerine dile geldiini belirtti.

Yeni stadn ksa sürede yaplacan vurgulayan Bak, sözlerini öyle sürdürdü:

Biliyorsunuz Sayn Cumhurbakanmz sporun içerisinden gelen birisi. Bu bölgede de Türkiyenin her tarafnda da spor tesisleri yaplmaya devam ediliyor. nallah dilimize de çok güzel tesisler kazandracaz. Cizreye de yine ayn ekilde ilçe stad spor salonu bata olmak üzere tesisler kazandrlacak, gençlik merkezleri yaplacak. Süratle projeleri yapyoruz.

Ana Sayfaya Git