Getir, Galatasaray'ın yeni forma sponsoru oldu

Galatasaray ile Getir markası arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Getir, 2021-2022 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı'nın forma kol sponsoru olarak yer alacak.

Haberler 11.08.2021 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Getir, Galatasaray Futbol Takm ile sponsorluk anlamasna imza att. 2021-2022 sezonu ile balayacak i birliiyle Getir, Galatasaray Futbol Takmnn resmi sponsoru oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumunda düzenlenen basn toplantsna katlan Getir Yönetim Kurulu Bakan ve Kurucu Orta Tuncay Tütek ile Galatasaray Spor Kulübü kinci Bakan Ali Polat Bengiserp anlamaya dair açklamalarda bulundu.

AL POLAT BENGSERP: BRLMZ UMUYORUM K SADECE FORMA LE SINIRLI KALMAYACAK

Yaplan sponsorluk anlamasndan büyük mutluluk duyduunu dile getiren Galatasaray Kulübü kinci Bakan Ali Polat Bengiserp, Sponsorlarmz, yönetim sürecimizdeki paydalarmz olarak kabul ediyoruz. Dünyada en çok tannan Türk spor formasnda yer almak, umuyorum ki Getir firmasna da uluslararas anlamda ciddi deer katacaktr. Getiri bu kadar ksa sürede baarl hale getiren yenilikçi, atlmc, aydn yönetim kadrosu ve Galatasaray yönetimi olarak yeni projeler üretebilmeyi, heyecanla hedeflemekteyiz. birliimiz umuyorum ki sadece forma ile snrl kalmayacak dedi.

Bengiserp, kulüpte transfer çalmalarn devam ettiini vurgulayarak, Bir sürü yeni transfer yapld ve yaplmaya devam ediyor. Biz, takm genç, taraftarn kendini bulabilecei bir hale getirmek istiyoruz. Basketbolda da önemli Türk oyuncularla anlatk, önümüzdeki günlerde bilgileri gelecek açklamasnda bulundu.

TUNCAY TÜTEK: BRLKTELMZN ARTARAK DEVAM ETMESN TEMENN EDYORUM

Getir Yönetim Kurulu Bakan ve Kurucu Orta Tuncay Tütek ise yapt açklamada, Bizim sattmz ey zaman. Zaman, en çok kymeti aranan varlklardan birisi. Biz, Getir ile bunu geri veriyoruz. Biz aslnda bir teknoloji irketiyiz, bunu teknolojimiz ile yapyoruz. Spor da toplumlar birletiren ve kucak açan bir dal. Futbola, son birkaç ylda yatrmlarmz balad. Bu sene artarak devam ediyor. Galatasaray, Türkiyenin en köklü kulüplerinden bir tanesi. Milyonlarca taraftar var ve bayramz Avrupada dalgalandrm bir kulübümüz. Ben bu sezonun, Galatasaray ve türk futboluna hayrl olmasn diliyorum. Bu birlikteliimizin de artarak devam etmesini temenni ediyorum ifadelerini kulland.

ANLAMAMIZDA MADD BOYUT DEEBLYOR

Sponsorluun maddi boyutuyla ilgili olarak net bir rakam veremeyeceklerini ve bunun deiiklie uradn söyleyen Tütek, Yakn zamanda yurtd için de bir sponsorluk açkladk. 2nci ve 3üncü yllarda üzerine koyarak devam ediyor anlamamz. Bu yüzden parasal boyutu deiebiliyor. u anda 3 yl için anlamamz oldu dedi.

Öte yandan Tütek, maç izleyen taraftarlara özel kampanyalar oluturmak için çaltklarn vurgulayarak, Getir, maç günleri couyor. Dolaysyla maç izleyen kitlenin, ciddi bir karl var. Dolaysyla biz de buna duyarsz kalmayacaz ve kampanyalar ile güzel ibirlikleri yapacaz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git