Gevaş’ta plaj futbolu heyecanı sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu ile Gevaş Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Plaj Futbolu Ligi eleme maçları renkli görüntülerle sona erdi.

Haberler 22.08.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgeden birçok takmn katld TFF Plaj Futbolu Ligine ev sahiplii yapan ve günler önce hazrlklara balayan Geva Belediyesi, plaj futbolun oynanaca alan düzenleyerek plaj futboluna hazr hale getirmek için 100 arabaya yakn ince kum dökmütü. Akdamar iskelesi yanndaki alan saz ve çöplerden arndran belediye ekipleri, plaj futbol ve voleybol sahalar, du alma ve soyunma kabinleri gibi alanlarn bulunduu 850 metrelik halk plajn ilçeye kazandrd. Halk plaj, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile belediyenin ortak düzenledii Plaj Futbol Ligi Geva Etab müsabakalaryla hizmete açld. Müsabakalarda, Geva, TEA, Karayollar ve Eczaclar takmlar plajda kar karya geldi.

Geva Belediye Bakan Sinan Hakan, Türkiye Futbol Federasyonu plaj futbolu liginin bir ayan Gevata, belediyemizin ev sahipliinde Akdamar iskelesi yanndaki yeni halk plajmzda gerçekletirdik. Final maçnn startn Valimiz sayn Murat Zorluolu ile birlikte yaptk. Katlan tüm kulüp ve futbolculara yürekten teekkür ediyorum. Geva etab birincisi olarak Vanmz Antalyada temsil edecek olan Teia Sporu da tebrik ediyorum. Sadece ulusal deil uluslararas basna da konu olan bu etkinliin gerçeklemesinde büyük emek sahibi TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polatere, Geva Kaymakammz sayn shak çnara, plaj futbolu için özel kum temininde desteini esirgemeyen Edremit Kaymakammz sayn Atf çiçekliye, tüm çalma arkadalarmza, tüm dostlarmza velhasl emei geçen tüm dostlarmza yürekten teekkür ediyorum. Her ey Geva için dedi.

Ana Sayfaya Git