Giresunspor'da 6 oyuncuyla sözleşme imzalandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, dış transferde ikisi yabancı olmak üzere 6 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Haberler 27.06.2018 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp binasnda düzenlenen törende yabanc futbolcular Said Idazza ve William Serynin yan sra geride kalan sezon Adanasporda forma giyen Emre Uur Uruç, Manisasporda görev yapan Kaan Miray Ba, anlurfasporda oynayan Yasin Ozan ve Altnorduda top koturan Uur Arslan Kuru ile sözleme imzaland.

mza töreninde konuan kulüp bakan Mustafa Bozba, sezon öncesi yeni ve güçlü bir kadro oluturmak amacyla çalmalar sürdürdüklerini belirtti.

Giresunspora uyum salayacak ve kulübü hedeflerine tayacak isimlerle anlama hedefinde olduklarna vurgu yapan Bozba, Önceliimiz yeni bir takm oluturmak. 14 Austosta balayacak lige hazr olabilmek için youn çaba harcyoruz. Bir yol haritas çizdik ve bu dorultuda hzla yola devam ediyoruz. diye konutu.

Bozba, transfer edilen oyunculardan Yasin Ozan ile bir, dier 5 futbolcuyla da ikier yllk sözleme imzaladklarn belirterek, Yeni takm kuruyoruz. Yeniden oluturmak kolay deil. Deiimin art olduunu düündük. Bu ehre uyum salayacak oyuncular almaya devam edeceiz. Ben sadece sabr istiyorum. Bu takm güzel eyler yapacak. ifadelerini kulland.

Ukraynal futbolcu Dmytro Korkishko ile dün itibaryla yollarn ayrdklarn dile getiren Bozba, mevcut kadrodaki dier yabanc oyuncularn durumlarn ise deerlendirdiklerini söyledi.

Mustafa Bozba, yabanc futbolcu transferinde önceliklerinin forvet olduunu, bu yöndeki araylarnn devam ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git