Gomis'ten Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis: "Türkiye inanılmaz bir ülke ve burada çok keyif alarak yaşıyorum. Türkiye'nin büyük bir organizasyonu düzenleyebilecek deneyim ve kabiliyeti var. Böylesi bir ambiyansı başka bir yerde göremezsiniz"

Haberler 26.05.2018 - 12:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasarayn Fransz gol kral Bafetimbi Gomis, Türkiyenin 2024 UEFA Avrupa Futbol ampiyonas (EURO 2024) adaylna destek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yaplan açklamaya göre, Galatasarayda forma giydii 33 maçta 29 kez fileleri havalandrarak gol kral olan ve bir sezonda en fazla gol atan yabanc oyuncu rekorunu kran Bafetimbi Gomis, Türkiyenin EURO 2024ü baaryla düzenleyecek kabiliyete sahip olduunu söyledi.

Türkiyenin 2024 Avrupa Futbol ampiyonas ev sahiplii adaylna tam destek veren Fransz futbolcu, Türkiye inanlmaz bir ülke ve burada çok keyif alarak yayorum. Ailemle buraya iyi uyum saladk. nsanlar çok scakkanl, misafirperver ve saygllar. diye konutu.

Türkiyede Spor Toto Süper Lig maçlarna ev sahiplii yapan modern statlara deinen Gomis, Hükümet tarafndan gerçekletirilen inanlmaz bir çalma var. yi altyapya sahip muhteem stadyumlar ina edilmi. EURO 2024 Türkiyede yaplrsa stadyumlarn dolacana eminim. ifadelerini kulland.

Türkiyede düzenlenecek bir Avrupa Futbol ampiyonasyla ilgili ön görülerini aktaran Bafetimbi Gomis, Turistler ve futbol taraftarlar, Türkiyede gerçekleecek bu organizasyona katlmaktan mutluluk duyacaktr. Türkiyenin büyük bir organizasyonu düzenleyebilecek deneyim ve kabiliyeti var. Böylesi bir ambiyans baka bir yerde göremezsiniz. eklinde görü belirtti.

Ana Sayfaya Git